ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Är du ekonom och redo för nya utmaningar?

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Är du ekonom och redo för nya utmaningar?

Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi och är sugen på nya utmaningar? Brinner du samtidigt för att leverera förstklassig service, samtidigt som du har ett genuint intresse för siffror? Då kan det vara Dig vi söker till den här roliga tjänsten som ekonom!

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonom hos vår kund kommer du främst att arbeta mot parter så som bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Ditt huvudsakliga uppdrag är att leverera budget, bokslut, prognoser och andra rapporter av ekonomisk karaktär till dessa. En annan viktig del i arbetet är att planera och delta på möten tillsammans med berörda parter för att aktivt delta i kalkyl- och offertarbete samt ge råd i fastighetsekonomiska frågor, t ex vid ombyggnationer och utvecklingsprojekt.

Vem söker vi till denna roliga roll?

Vi vill att du som söker har ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och är van att självständigt arbeta med upprättande av budget och bokslut. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande.

Givetvis är ekonomi det roligaste du vet. Utöver det tror vi att du är noggrann och analytisk och har ett stort kundfokus. För att trivas i kundens gäng är du flexibel och har lätt för att samarbeta med alla olika typer av människor. Du är inte rädd för att tänka nytt och kan bidra med erfarenheter och nya perspektiv i kundens utvecklingsarbete.

Du erbjuds

Ett riktigt roligt och intressant jobb som ekonom i centrala Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag som pågår åtminstone till 31/8-2023 med stor chans till förlängning. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor går det fint att kontakta ansvarig rekryterare Albin Caspersen på albin.caspersen@jurek.s

Dela detta jobb

Logo
Är du ekonom och redo för nya utmaningar?

Jurek