ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Är du Ekonom/Controller och söker nya utmaningar?

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Är du Ekonom/Controller och söker nya utmaningar?

Är du en erfaren Controller eller Ekonom och går i tankar på att ta nästa steg i din karriär? Vi söker vi både Controllers och Ekonomer som är  intresserade för nästa utmaning hos våra rekryterande kunder! Har du bred erfarenhet i bokslutsarbete, redovisning, periodisering, prognos, uppföljning och ur ett övergripande perspektiv eller trivs i rollen som Controller med vana av att jobba verksamhetsnära med analys, kostandsprognos och uppföljning? Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom dessa roller, oavsett hur lång erfarenhet du har är du varmt välkommen med din ansökan! 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat som Ekonom eller Controller tidigare och har ett antal års erfarenhet inom ditt område. Vi tror att du behärskar samtliga steg i den ekonomiska processen, samt är van vid att hantera både operativa och strategiska uppdrag. Vi tror att du har god systemvana, av bl.a. Office-paketet, med fokus på Excel samt söker vi dig som har andra kunskaper inom system såsom SAP.  Vi söker dig med en akademisk utbildning inom ekonomi, eller motsvarande relevant område.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en driven person med högt engagemang för ditt arbete. Vidare söker vi dig som är kommunikativ. pedagogisk och har ett positivt förhållningssätt. 

Du erbjuds

Vi arbetar dagligen med rekryterande kunder som söker nya kollegor inom redovisning, controlling och revision. Vi rekryterar direkt till kund och kan därmed erbjuda en anställning hos hos rekryterande kund. 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Charlotta Hansen på charlotta.hansen@jurek.se

Om företaget

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vår entreprenörsanda och vårt nytänkande arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag finns inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad & Kommunikation och Administration.

Dela detta jobb

logga
Är du Ekonom/Controller och söker nya utmaningar?

Jurek