ekonomijobb.se

logga

Är du C.A.G’s nya Talent Acquisition Manager?

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-05

Ansök nu

Är du C.A.G’s nya Talent Acquisition Manager?

Vårt erbjudande
C.A.G är en familjär IT-koncern som erbjuder kvalificerad specialist- och verksamhetskonsulting med fokus på IT-management, systemutveckling, drift och förvaltning, samt utbildning. Vi är ett ovanligt bra bolag för konsulten och med 9 självständiga dotterbolag tror vi stenhårt på att självständigheten tillsammans med en stark C.A.G-kultur är bäst för oss medarbetare. Här får du det lilla i det stora. Och du.... vi är ett riktigt Great Place To Work.

Vi söker nu en kollega till vårt huvudkontor på Kungsgatan i Stockholm. Som Talent Acquisition Manager ansvarar du för att rekrytera till våra nio dotterbolag och har hand om hela rekryteringskedjan från search/identifiering och första dialog med kandidaten till att stötta dotterbolagen med intervjuprocess och referenstagning, om de så önskar. Då vi är en platt organisation och samarbetar tätt med våra kollegor i dotterbolagen så kommer du bidra både inom och utanför HR-området. Du arbetar i nära samarbete med vår Sälj- & Marknadschef med Employer Branding och varumärkesbyggande aktiviteter.

Är du rätt för C.A.G?
Du har troligen en högskole- eller universitetsutbildning i botten och vill attrahera konsulter inom IT. Att träffa nya människor och bygga relationer är någonting du får energi av och du motiveras av utveckling och av att självständigt driva ditt område mot uppsatta förväntningar och mål. Vi tror att du har jobbat i ca 5-7 år efter dina studier i roller som tex Rekryterare, Talent Aqcuisition Specialist/Manager, Rekryteringskonsult, Sourcing Specialist, Employer Branding Specialist eller Researcher. Kanske har du jobbat med annan inriktning än just IT men tycker att det är spännande och inspirerande med teknik, IT och den snabba utvecklingen inom området.

Om tjänsten
Du kommer bland annat att:
• Arbeta med dotterbolagens VD och konsultchefer för att driva rekryteringsinsatser.
Identifiera framtida talangbehov och proaktivt rekrytera och sourca; utveckla talangpool/pipeline och sociala engagemang.
• Utveckla rekryteringsstrategi. Det kan innefatta optimering av jobbannonser, utveckling av marknadsföringskanaler, upphandling av annonsering, digital och icke-digital marknadsföring, rekryteringskampanjplanering, talangplanering mm. Detta sker i samråd med Sälj- & Marknadschef.
• Identifiera och ge lämplig talanginformation om nuvarande öppna roller inom organisationen.
• Hantera rekryteringsprocessen och livscykeln i de dotterbolag som vill ha hjälp inklusive inledande bedömningar, intervjuer och erbjudanden.
• Ge rekryteringsråd och vägledning till dotterbolagens chefer.
• Använda sociala medier, jobb-boards och inköp av tekniska medel för att få kandidater till öppna jobb.
• Hantera utvecklingen av företagets Talent Acquistion.

Bli en del av oss
Rollen är en tillsvidareanställning om 100% med inledande provanställning. Start sker i överenskommelse med dig. Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 10 november och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Vi tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ylva Ottosson, ylva.ottosson@jurek.se, 0733 914108.

Om oss
C.A.G är ett konsultbolag verksamt inom IT-management, systemutveckling, drift & förvaltning och utbildning, med fokus mot Bank & Finans, Hälsa, Vård & Omsorg samt Försvar. Med passion för utveckling arbetar C.A.G för att skapa långsiktigt värde för sina kunder och för att varje medarbetare ska trivas och växa i sin roll. Hos C.A.G finns såväl omfattande strategi- som implementationskompetens och kan därför hjälpa sina kunder med små som stora projekt – allt från isolerade insatser till att ta helhetsansvar. C.A.G har cirka 330 anställda, fördelade på självständiga operativa dotterbolag under ett gemensamt varumärke. C.A.G är noterat på Nasdaq First North Premier sedan december 2018. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Dela detta jobb

logga
Är du C.A.G’s nya Talent Acquisition Manager?

Jurek