ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du en stjärna inom lön? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Lönekoordinator till vår kund Elisa Polystar. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos Elisa Polystar. I rollen axlar du ansvaret över hela löneprocessen för Elisa Polystar där du också erbjuds möjligheten att utveckla och effektivisera processer och rutiner inom löneområdet. 

Om Elisa Polystar 

Elisa Polystar är en växande internationell mjukvaruverksamhet som levererar automation, AI och analys för nätoperatörer i världen. Elisa Polystars vision är att förse leverantörer av kommunikationstjänster med lösningar som gör det möjligt att driva helt självkörande nätverk. Med bakgrund av att vara Finlands största leverantör av kommunikationstjänster, utvecklas Elisa Polystars lösningar i ett livenätverk, med fördelar för nätoperatörer i åtanke.

Elisa Polystar erbjuder dig en arbetsplats där du kan påverka viktiga beslut som påverkar internationella operatörer direkt. Med ett innovativt tänk arbetar Elisa Polystar med nya verktyg för att skapa automatisering och analys som ger insikt och löser kund-, tjänste- och nätverksproblem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Helhetsansvar över löneprocessen för cirka 150 svenska löner

 • Förser payroll coordinators i c:a 2-3 länder med underlag för utländska löner, totalt 400 löner i koncernen. Finns även en junior som jobbar med 7 länder, som behöver stöttning.

 • Framtagning av avtal och löneunderlag 

 • Kontinuerlig rapportering till myndigheter 

 • Hantera semesterberäkningar 

 • Kontakt med anställda avseende lönerelaterade frågeställningar  

 • Reseräkningar

 • Pensioner och försäkringar

 • Onboarding för nya personer

 • Registrering av förmånsbeskattning 

 • Upprätta statistikrapporter

 • Effektivisering av processer och rutiner inom lön 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom lön. Du har en gedigen arbetslivserfarenhet inom lön och goda kunskaper inom området. Du har goda kunskaper inom förmånsbeskattning och kollektivavtal. Dessutom har du ett genuint systemintresse där vi gärna ser att du har erfarenhet av HogiaLön Plus sedan tidigare. Därtill kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Som person är du noggrann och strukturerad, med ett öga för detaljer. Du engageras av att arbeta såväl självständigt, som i team och motiveras av att ständigt arbeta mot uppsatta mål. Utöver det har du en positiv inställning och en vilja att växa tillsammans med bolaget! 

Sök rollen idag! 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer FÅLÖN2070. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Fanny Åberg vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Löneadministratör

Löneadministratör rekryteras av Vindex varje vecka. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. 

Ansvarstagande Lönekoordinator till Elisa Polystar

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2023-02-23

Ansök nu

Dela detta jobb