ekonomijobb.se

Ansvarstagande lagspelare med ekonomkompetens

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

Ansvarstagande lagspelare med ekonomkompetens

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Arbetsuppgifter

Hos oss har du en central roll inom ekonomifunktionen. Du arbetar både verksamhetsnära och i vissa frågor och processer på en mer förvaltningsövergripande nivå. Du har möjlighet att påverka arbetssätt och processer samt har frihet under ansvar i planeringen av ditt arbete. Du arbetar med våra verksamheter i ekonomiska frågeställningar och tar fram beslutsunderlag och fungerar som ett bollplank i beslutsprocesser. I dina arbetsuppgifter ingår arbete med bland annat budget, prognoser, statistik, rapporter och bokslut. Det blir även din uppgift att ha kontroll på helheten i ekonomin för de verksamheter du arbetar med. Genom delaktighet och ansvar bidrar du till effektiva ekonomiprocesser och utveckling av ekonomifunktionen.

Kvalifikationer

Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi gärna med några års erfarenhet av ekonomiarbete. Egenskaper som efterfrågas för tjänsten är: - Analytisk - Strukturerad - Lösningsfokuserad - Kommunikativ - Lyhörd - Proaktiv - God förmåga att uttrycka dig både i tal och i skrift Rollen som ekonom hos oss förutsätter att du kan arbeta i grupp men även genomföra arbetsuppgifter självständigt i stor utsträckning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av ekonomiarbete på olika nivåer i en organisation är meriterande. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmsta kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: Snarast
Publicerad
2020-01-14
Ansök senast
2020-02-02

Upplysningar

  • Henric Andersson, Ekonomichef
    Telefon: 072-715 90 38
  • Ewa Gunnarsson
    Vision
    Telefon: 070-890 71 75

Ansökan

Referensnummer
C34462 - 2020

Övrig information

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörliga beslut tas i organisationen. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Ansvarstagande lagspelare med ekonomkompetens

Halmstads kommun utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen