ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Analytisk och projektintresserad Revenue Controller till Valtech

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Analytisk och projektintresserad Revenue Controller till Valtech

Söker du en ny utmaning och redo att ta nästa steg inom intäktsredovisning? Trivs du i sociala och hjälpsamma organisationer? Vill du få en viktig roll i en internationell organisation? Då har du nu chansen att bli en del av ett socialt och trevligt ekonomiteam till Valtech. Valtech är en global byrå som präglas av kreativitet, högt i tak och hjälpsamt och öppet arbetsklimat.

Arbetsbeskrivning:

I din roll som Revenue Controller till Valtech kommer du vara en viktig kugge i hanteringen av Valtechs olika projekt och ha huvudansvaret för deras intäktsprocess. Du kommer stödja projektledare i det dagliga arbetet i form av ekonomisk uppföljning, projektadministration samt följa upp och analysera eventuella marginalavvikelser. 

Vidare är du involverad i utbildning av nya projektledare i OpenAir och att lägga upp nya avtal. Som Revenue Controller kommer du även vara delaktig i utveckling av rollen samt tillhörande rapportering. Du kommer ingå i ett team på 6 medarbetare och rapportera till Finance Director.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Agera affärsstöd för projektledare och delivery manager
  • Ansvarig för intäkter och gross margin för den svenska verksamheten
  • Delta i utveckling av befintliga analys- och prognosmodeller
  • Kvalitetssäkra faktureringen
  • Superuser för OpenAir
  • Ansvara för kundavtalen och kontakt med revisorer
  • Adhoc

Vem är du?

Vi söker dig som har +5års erfarenhet av fakturering och redovisning och som nu vill ta nästa steg i din roll som ekonom. Fördelaktige har du en universitetsutbildning inom ekonomi och vi kommer se det som meriterande om du tidigare arbetet med projektredovisning. Du har en god förståelse och erfarenhet från intäktsprocessen och god vana att presentera ekonomiskt material för icke-ekonomer. För att lyckas i rollen hos Valtech har du god systemvana och vi kommer se det som meriterande om du jobbat i Business Central alternativt OpenAir.

Som person trivs du i organisationer där du har många olika interna kontaktytor och du trivs likväl med självständigt arbete som i team. Du är en hjälpsam, prestigelös och analytisk person som tar egna initiativ och som är nyfiken på nya lösningar. Rollen kräver även att du är en kommunikativ kollega och kan hoppa in och hjälpa till med arbetsuppgifter som normalt inte ligger i din roll. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds:

En spännande tjänst som Revenue Controller till Valtech där du får en chans att tillhöra ett socialt och engagerat ekonomiteam. Valtech har Stockholmskontoret beläget på Kungsholmen i nära anslutning till tunnelbana och bussar. Tjänsten innefattar heltid och under normala kontorstider. Under onboarding processen förväntas du jobba från kontoret, och därefter kommer det finnas möjlighet till arbete hemifrån.
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mejl!
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se.

Om Valtech

Valtech Sverige är en del av en större koncern med kontor spridda över hela världen. Grundades i Frankrike 1993 och har funnits i Sverige sedan 1999. På Valtech Sverige arbetar ca 250 medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi kännetecknas av ett nära samarbete med våra kunder där visionen är att transformera och optimera deras digitala närvaro. Detta kan ske genom att våra duktiga konsulter stöttar med strategier, upplevelsedesign, teknik, UX och marknadsföring.

Valtechs kärnvärden är Share, Care, Dare vilka genomsyrar kulturen och gör Valtech till en arbetsplats där du trivs och utvecklas.
• Share – vi delar kunskap och får varandra att växa
• Care – vi bryr oss om varandra, vår miljö och den påverkan vi har på vårt samhälle och vår planet.
• Dare – vi utmanar varandra och våra kunder för att utvecklas och skapa så mycket värde som möjligt.
.
Sökord:, Fakturering, Revenue Controller, Junior accountant, Accounting, Controller, Finance, Accountant

Dela detta jobb

logga
Analytisk och projektintresserad Revenue Controller till Valtech

Jurek