ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

AML Data & TM Analyst

Företag PayEx Sverige AB
Ort
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

AML Data & TM Analyst

Starka tillsammans - Bli en av oss 

Som en av Nordens främsta inom betallösningar kan vi erbjuda en stimulerande och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder. 

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning är vi rätt arbetsplats för dig.  Läs mer om oss på career.payexgroup.com.

AML-funktionen är en del av Group Legal och utgörs av ca 12 medarbetare som dagligen arbetar för att stötta verksamheten inom området för arbetet mot penningtvätt och finansiering av terrorism.

PayEx levererar ett stort antal tjänster inom flera olika verksamhetsområden och flera av dessa innebär betaltjänster och/eller finansiella tjänster som kräver tillstånd. Som verksamhetsutövare med finansiellt tillstånd är PayEx skyldigt att arbeta med AML-åtgärder (Anti Money Laundering) i syfte att förebygga förekomsten av penningtvätt och finansiering av terrorism genom PayEx.

PayEx många varierande tjänster kan på olika sätt utnyttjas för att tvätta pengar och/eller finansiera terrorism. I rollen som AML Data & TM Analyst är du en nyckelspelare i PayEx arbete för att förhindra penningtvätt och terrorismfinansiering. Det är en roll med stort ansvar där du har möjlighet att påverka hur AML-arbetet i PayEx ska utvecklas framöver. I rollen rapporterar du till Head of AML.

Ett urval av dina ansvarsområden i rollen:

 • Förvaltning och utveckling av scenarios inom transaktionsmonitorering

 • Förvaltning och utveckling av riskmodeller inom AML/CTF

 • Ansvara för utförandet av transaktionsmonitoreringen samt rapportering till Finanspolisen

 • Ansvara för förvaltning av AML-relaterade system inklusive beställning av relevant utveckling

 • Ansvara för framtagandet av interna och externa rapporter, periodiska och ad hoc.

Om du:

 • Har erfarenhet av transaktionsmonitorering inom AML inkl utveckling av scenarios

 • Har kunskap och erfarenhet från finansiell verksamhet och/eller betaltjänstverksamhet

 • Har en akademisk examen inom finans, data, IT eller annat relevant område

 • Är drivande, analytisk och har god erfarenhet av att dokumentera och kommunicera i tal och skrift.

 • Är van att arbeta självständigt utifrån givna ramar och med god samarbetsförmåga.

 • Är prestigelös, har hög integritet och tar dig an dina arbetsuppgifter med ett stort engagemang.

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Då är du rätt för oss!

Vad kan vi erbjuda dig? Tillsammans med drivna och inspirerande kollegor får du vara en del av ett härligt team med spännande uppgifter. PayEx verkar i en spännande och snabbrörlig bransch och du får möjlighet att tillsammans med ditt team utveckla våra arbetssätt.

Oavsett om du arbetar från Visby eller Stockholm så erbjuder vi centralt belägna kontor med härlig arbetsmiljö och attraktivt läge utöver ett attraktivt förmånspaket tillgängligt för alla våra medarbetare.

Vill du bli vår nya AML Data & TM Analyst? Skicka din ansökan redan idag! Tjänsten är på heltid med start snarast enligt överenskommelse.

Placeringsort: Stockholm eller Visby

Sista ansökningsdag är 2023-02-12 Ansökningarna behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor angående tjänsten så kontakta Chief Legal Counsel, Rikard Alyhr, +46 72 718 10 99.

Finansförbundet: Heidi Larsson +46 73 04 42 168  

SACO: Sofia Enekvist +46 70 27 88 106

Vi värdesätter de kvaliteter som en mångfald av människor tillför i vår verksamhet. För att vara så fördomsfria som möjligt i vår rekrytering använder vi oss av anonymisering av CV:n. Vi ber dig även utesluta: namn, ålder, kön och bilder i ditt personliga brev.

PayEx är en av Nordens främsta leverantörer av kompletta betallösningar och består av två affärsområden: PayEx Ledger and Factoring och Swedbank Pay.

PayEx Ledger & Factoring är namnet på vårt erbjudande för tjänster inom rating och billing, faktura- och reskontrahantering, inkasso, kredithantering och finansiering. 

Vi drivs av innovationskraft och vår strävan efter att hjälpa människor, företag och samhällen att växa. Idag är vi ett av de ledande företagen inom betallösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Något som inte hade varit möjligt utan våra engagerade och kompetenta medarbetare! Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar – Öppen, Enkel och Omtänksam i allt vi gör.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

Vi har redan valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför kontakt från externa rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logga
AML Data & TM Analyst

PayEx Sverige AB