ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

AML-analytiker till global koncern!

Företag Aaron Sprint
Ort
Utgår

2022-05-29

Ansök nu

AML-analytiker till global koncern!

Nu söker vi dig som vill arbeta som AML- konsult i ett mycket spännande och utvecklande uppdrag som erbjuder många möjligheter!

Uppdragsbeskrivning Som AML- analytiker och konsult är du en del av en större AML (Anti Money Laundring) funktion och du ska i första hand säkerställa relevant och uppdaterad kundkännedom för bolagets kunder. Du rapporterar direkt till AML chefen.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:

· Kontrollera att inhämtad kundkännedom vid on-boarding är fullständig och korrekt

· Inhämta uppdaterad kundkännedom enligt plan

· Granska inhämtad information mot register och andra källor för att kontrollera riktigheten i av kunden lämnade uppgifter

· Granska ägarstrukturer och fastställa verklig huvudman

· Kontrollera kunder mot PEP och sanktionslistor

· Analysera lämnade uppgifter och jämföra med branschpraxis med mera

· Kontakt med kunder och interna avdelningar

Som konsult blir du anställd av Aaron Sprint och uthyrd till vår uppdragsgivare.

”Jobbet som konsult via Aaron har varit otroligt spännande, lärorikt och gett mig massvis med nya möjligheter som jag annars ej hade fått. Aaron står för kvalité och är en omtagande arbetsgivare som ger lika mycket fokus mot sin konsult som kund.”

Erfarenheter & kvalifikationer För att lyckas i rollen som AML- analytiker är det meriterande med en relevant akademisk utbildning inom förslagsvis ekonomi, juridik eller liknande. Alternativt relevant erfarenhet från att du tidigare arbetat på bank eller annan finansiell aktör som AML- analytiker.

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse för oss och du bör ha en god analytisk förmåga, noggrannhet och förmåga att ta egna initiativ. Vidare för att passa in både på avdelningen och på bolaget bör du vara prestigelös, ödmjuk och lösningsorienterad. Vi söker dig som idag är AML- analytiker och vill arbeta med intressanta och långsiktiga uppdrag. Uppdragen är vanligtvis mellan 6 månader och upp till 24 månader långa.

Vad får du av att arbeta som konsult hos Aaron Sprint? Vår främsta styrka är vår specialisering inom området vilket leder till att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag. Vi är en snabbfotad organisation som är resultatdrivna och för att trivas hos oss bör du tycka om en stark laganda, ha kul på jobbet och drivas av utveckling. Vi på Sharp tror på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss starkare.

Om Aaron Sprint

Vad får du av att arbeta som konsult hos Aaron Sprint? Vår främsta styrka är vår specialisering inom våra områden vilket leder till att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag med en hög kvalité. Vi är en snabbfotad organisation som är resultatdrivna och för att trivas hos oss bör du tycka om en stark laganda, ha kul på jobbet och drivas av utveckling. Vi på Aaron tror på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss starkare.

Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella företag. Branscherna varierar mellan start-ups inom tech, IT och medicin, banker och andra finansiella aktörer. Ofta genomförs även rekryteringar i andra länder, däribland Frankrike, Israel, USA och Schweiz. Kund- och kandidatfokus är kärnan i verksamheten.

Ansökan och kontakt Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Fredrica Appelqvist på tel. 070 336 59 25 eller Fredrica.appelqvist@sharprecruitment.se

 

 

Dela detta jobb

logo
AML-analytiker till global koncern!

Aaron Sprint