ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

AML-analytiker till Advokatfirman Vinge!

Företag Aaron Sprint
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

AML-analytiker till Advokatfirman Vinge!

Om vår kund

Vinge är en av Nordens största affärsjuridiska advokatbyråer. Inom Vinges Affärsstöd är tempot högt och som medarbetare får du en roll att växa i. Du som arbetar här får inblick i affärsjuridikens olika områden och bidrar med just din kunskap till Vinges affär. Miljön är kunskapsintensiv med stora möjligheter till utveckling. Vi pratar ofta om den Vingeanda som gör vår arbetsplats så speciell. Den bygger på engagemang, viljan att göra skillnad, förmågan att se lösningar och att vi alltid ställer upp för varandra. Lika självklart som att vi delar med oss av vår kunskap, engagerar vi oss i nya projekt för att ständigt utveckla oss själva, varandra och Vinges tjänster.

Vinges värld är full av kontraster. Den är både konkret och dynamisk. Den är professionell men också fylld av gemenskap och glädje. Vi använder ett klassiskt verktyg, juridiken, men för att göra det väl behöver vi vara flexibla och nytänkande och agera i samtiden. Hos oss finns en medvetenhet om att vi är på väg och har alla möjligheter att göra skillnad. Välkommen till oss. Precis som du är.

Om tjänsten

Nu söker vi AML-analytiker till Vinges kontor i Centrala Stockholm. I denna roll kommer du som Senior AML-analytiker stötta assistentfunktionen i AML-processerna samt arbeta nära firmans delägare och klienter.

Tjänsten kommer bland annat innefatta:

· Kontrollera att inhämtad kundkännedom vid on-boarding är fullständig och korrekt

· Inhämta uppdaterad kundkännedom enligt plan

· Granska inhämtad information mot register och andra källor för att kontrollera riktigheten i av kunden lämnade uppgifter

· Granska ägarstrukturer och fastställa verklig huvudman

· Kontrollera kunder mot PEP och sanktionslistor

· Analysera lämnade uppgifter och jämföra med branschpraxis med mera

· Kontakt med kunder och interna avdelningar

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och minst 6 månader framåt.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har cirka 3 års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter, mycket meriterande är det om du har erfarenhet från advokatfirma. Vidare är det viktigt att du besitter mycket goda kommunikations- och presentationsfärdigheter, är social och utåtriktad och har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Det är vidare viktigt att du har hög integritet, är strukturerad och noggrann samt trivs med att arbeta stödjande till affärsverksamheten.

Om Aaron Sprint

Aaron Sprint tillsammans med vår systerverksamhet, Sharp Recruitment & Consultants, är två av landets mest nischade och specialiserade rekryterings- och konsultbyråer inom sina respektive områden. Vilket är Legal, Compliance, Risk, AML, Tax, Finance, & Life Science. Vi har huvudkontor i Stockholm men även kontor och verksamhet i Tel Aviv & Paris. Vi genomför cirka 500 rekryteringar per år och vi har över 500 konsulter i vårt nätverk.

Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella bolag. Branscherna varierar mellan start-ups inom tech, IT och medicin, banker och andra finansiella aktörer. Ofta genomförs även rekryteringar i andra länder, däribland Frankrike, Israel, USA och Schweiz. Kund- och kandidatfokus är kärnan i verksamheten.

Vi vill ständigt vara a jour och kunna erbjuda såväl seniora som juniora konsulter en möjlighet att ta sig vidare i sin karriär. Vi vill därför få kontakt med just dig och höra mer om ditt nästa steg.

Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Fredrica Appelqvist på +46703 365 925 eller maila fredrica.appelqvist@aaronsprint.se

Dela detta jobb

logo
AML-analytiker till Advokatfirman Vinge!

Aaron Sprint