ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Almi söker rådgivare med fokus på finansiering

Ansök nu

Almi söker rådgivare med fokus på finansiering

Vill du arbeta med utveckling av spännande tillväxtföretag? Vårt övergripande mål är att fler innovativa idéer når marknaden framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att fler företag ökar sin konkurrenskraft och tillväxt. På Almi brinner vi för att utveckla företag. Vi är en partner med bredd som erbjuder våra kunder rådgivning, lån och riskkapital. På Almi drivs vi av att leverera största möjliga nytta för våra kunder.

Om tjänsten

Som rådgivare med fokus på finansiering är du en del av utlåningsverksamheten inom Almi i Kalmar län som har fokus på kvalitet i kreditprocessen, riskhantering samt riskkontroll.

Rollen innefattar samlad kunskap om Almis samtliga erbjudanden med fördjupning inom finansiering. Som rådgivare med fokus på finansiering stöttar du kundföretag att analysera och utveckla sina affärsmodeller med fokus på utveckling. Du genomför behovsanalyser och tillsammans med kunden identifierar ni behov för vidare utveckling och ökad konkurrenskraft. Baserat på detta söker du aktivt samarbete internt eller via externa parter för att på bästa sätt tillgodose kundens behov. Du arbetar med egen kundstock och söker aktivt nya kunder med både nationell och internationell tillväxtpotential.

På Almi arbetar du självständigt, men också genom team, med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete som innebär kontakt med företagare inom olika branscher och olika målgrupper.

Våra kunder finns i hela Kalmar län.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort Kalmar.

Kvalifikationer

Du har akademisk utbildning inom ekonomi eller flerårig arbetslivserfarenhet inom ekonomi/finansområdet gärna med inriktning på revision/redovisning. Erfarenhet från olika branscher, t.ex. bank, god kunskap och förståelse om krediter och företagsfinansiering är en fördel. Finansieringsanalyser och affärsförhandlingar är något du har erfarenhet av.

För att lyckas i rollen krävs att du är drivande och kreativ, kan diskutera och förankra finansieringslösningar i samarbete med kund och ofta bank. Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande, affärsmässig, van vid att jobba proaktivt och har ett stort engagemang. Du är analytisk, strukturerad och har vana att arbeta självständigt samtidigt som du bidrar med såväl din personlighet som kunskap och erfarenheter till kollegorna i teamet internt såväl som i arbetet med våra kunder. I detta arbete värdesätts egenskaper som lyhördhet, ödmjukhet samt prestigelöshet där kundens utveckling är i fokus.

Vår värdegrund baseras på mod att tänka nytt och att vi värdesätter olikheter. Genom att agera affärsmässigt och ansvarsfullt samt med glädje och engagemang så skapar vi hållbar framgång tillsammans!

Vi ser positivt på att du kan regionen och har ett regionalt nätverk.

Du har B- körkort och egen bil.

Om arbetsgivaren

Vi är 14 medarbetare på Almi Kalmar län och vår vision är att skapa möjligheter för bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på VIDARE tillväxt och expansion. 

Vi är ett sammansvetsat team som präglas av prestigelöshet, öppenhet och engagemang. Vi har roligt på jobbet och nyttjar våra kompletterande kompetenser för våra kunders bästa.

Läs mer om oss och våra erbjudanden på www.almi.se/kalmar

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Almi Företagspartner i Kalmar län AB med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökning via e-post av säkerhetsskäl.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logo
Almi söker rådgivare med fokus på finansiering

Telin Rekrytering & Konsult