ekonomijobb.se

Almi söker en driven rådgivare med finansieringskompetens och affärssinne

Ansök nu

Almi söker en driven rådgivare med finansieringskompetens och affärssinne

Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder finansiering och affärsutveckling till små- och medelstora företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som etablerade företag i expansionsfas. Genom systerbolaget Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet. Läs mer om Almi på www.almi.se 

Vill du arbeta med det spännande uppdraget att utveckla skånskt näringsliv?

Näringsliv och företagande prövar idag nya vägar, marknader och arbetsformer i och utanför Sverige. Det senaste året har inneburit stora utmaningar, men även möjligheter till omställning och nytänk. Intresset för att starta, driva och utveckla egna företag växer hela tiden. Mitt i den här dynamiken arbetar Almi Företagspartner Skåne med kreativa entreprenörer och företag med tillväxtambitioner. Nu har du chansen att bli en av oss och vara med och skapa förutsättningar både för företag som vill utvecklas och för människor som vill förverkliga idéer och visioner. Läs gärna mer på www.almi.se/skane.

Din roll
För att lyckas i rollen krävs att du trivs med ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Rollen är både rådgivande, säljande och uppsökande. På Almi arbetar du, tillsammans med dina kollegor och samarbetspartners, med stort ansvar för våra kunders utveckling och att de snabbare ska nå sina mål. Det gör vi genom att erbjuda affärsutveckling och finansiering för att idéer och företag ska kunna utvecklas på bästa sätt. Du analyserar kundens behov, ger råd och coachar kunden framåt, och föreslår lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden. Du arbetar proaktivt med kunden i centrum, i olika branscher.

Vi har en målstyrd organisation med tydliga leveranser - både kvalitativa och kvantitativa. Du kommer att bli en viktig del av vårt team och rapporterar till affärschef på Almi Skåne.

Din erfarenhet och kunskaper
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning och erfarenhet av finansiering och kredithantering. Du kommer gärna från en kundnära roll inom bank eller finansbolag. Du ska kunna resonera med våra kunder kring förverkligandet av en affärsidé och utveckling av befintlig verksamhet. Du har analytisk förmåga och kan diskutera och förankra finansieringslösningar i samarbete med kund och bank eller andra finansiärer. Du är duktig på finansieringsanalys, resultat- och balansräkning och tycker det är intressant att se affärsmöjligheter, analysera marknaden och driva affärsutveckling i samarbete med små och medelstora bolag.

Du har ett rådgivande förhållningssätt och analytiskt sinnelag, med erfarenhet av företagsekonomi (budget, likviditet, resultat- och balansräkningar) och affärsutveckling.

Din person
Du trivs med att vara operativ och har en utåtriktad läggning, med god förmåga att analysera personer och affärsplaner. Du är rak och tydlig på ett ödmjukt sätt och har talangen att vinna förtroende. Du brinner för affärer, finansiering och kundkontakter och vill se utveckling och nå resultat. Samtidigt som du är självgående med stort egenansvar, så är du också en lagspelare som kan samarbeta med andra, internt och externt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Det är en fördel om du redan har ett regionalt nätverk i sydvästra Skåne.

Omfattning
Tillsvidareanställning. Heltid, 40 tim/vecka.

Placering
Arbetsställe Malmö, Gustav Adolfs Torg 8a.
I jobbet ingår resor inom Skåne där kundbehovet styr var du arbetar.

Kontakt
Rekryteringsansvarig; Sofie von Homeyer, Chefspoolen, tel. 0709-24 87 98

Ansökan
Urval sker löpande. Ansök gärna omgående, dock senast den 27 juni 2021.

Att arbeta på Almi
På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Det finns ett starkt gemensamt intresse – att se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos Almi stimuleras du därför av att arbeta för andra människors framgång och för ett hållbart företagande. Miljön är dynamisk och ger möjlighet till personlig utveckling.

Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och tror på att medarbetarnas olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. I rekryterings-sammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.

Hos oss erbjuds du en möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar. Du får en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. Givetvis har du också engagerade och duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete. I tjänsten erbjuds du även möjlighet till kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner. Vi sitter i fina lokaler i centrala Malmö, Kristianstad och Helsingborg.

 

Dela detta jobb

Almi söker en driven rådgivare med finansieringskompetens och affärssinne

Almi Företagspartner AB