ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Aftermarket Controller till Element Logic i Lund

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Aftermarket Controller till Element Logic i Lund

Nu har du möjlighet att få en mycket spännande tjänst i ett snabbväxande bolag. Är du en Controller med några års erfarenhet och har ett stort affärsintresse? Vill du utveckla en ny roll som Aftermarket Controller så kan detta vara nästa steg för dig. I rollen som Aftermarket Controller kommer du att vara ett viktigt stöd mot organisationen och jobba i nära samarbete med Group Aftermarket Director. Tjänsten är belägen på det fina kontoret i Lund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Följa upp aktiva eftermarknadsavtal

  • Ha en nära kommunikation med eftermarknadsorganisationen och agera länken mellan finance och eftermarknad

  • Supportera ledningen och eftermarknadsorganisationen med forecast och budgetprocesser

  • Ansvara för, och implementera standardiserade modeller för uppföljning av olika eftermarknadstjänster genom Power BI

  • Månadsrapportering av området eftermarknad

  • Bidra till en enhetlig prisstrategi för eftermarknadstjänster i bolaget

  • Supportera eftermarknadsgruppen med finansiella fakta och ad-hoc analyser

Kunskap och erfarenhet

Vi söker dig som är Civilekonom eller motsvarande. Du har ca 5 års erfarenhet av en liknande roll eller som Business Controller. Vi ser att du har erfarenhet av att hantera och analysera stora datamängder. Ditt systemintresse är stort och dina Excel-kunskaper är mycket goda såväl som dina kunskaper i Power BI. Du behärskar både det svenska och engelska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö.

Du som person

Du är affärsdriven och trivs i en dynamisk miljö där förändring är en del av verksamheten. Du är analytisk och lösningsorienterad och kan driva ditt eget arbete, samtidigt som du är duktig på att samarbeta med andra. Vidare är du pedagogisk och har förmågan att kommunicera och förklara finansiella data för icke-ekonomer. Du har en stark inre motor och drivs av att förändra och förbättra.

Vi erbjuder

Här erbjuds du en position där du får vara med och påverka, och där processer och rutiner ständigt ses över för att hitta effektiva arbetssätt. I rollen arbetar du aktivt och bidrar till att förbättra bolagets övergripande resultat genom att tillhandahålla insiktsfulla affärsanalyser som stödjer beslutsfattande till ledning och styrelse. På Element Logic är arbetsplatskulturen en av de mest uppskattade drivkrafterna. Att ha roligt på jobbet enligt mottot ”One team, One dream” är ord vi inte bara har på pappret utan också lever efter – varje dag.

I denna rekrytering samarbetar Element Logic med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på telefon 0709-966176 amelie.rijpma@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se.

Dela detta jobb

Aftermarket Controller till Element Logic i Lund

Mpya Finance AB