ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärssystemkonsult

Företag PrimeQ AB
Ort
Utgår

2022-10-22

Ansök nu

Affärssystemkonsult

Vi på PrimeQ söker nu dig som vill bli vår kollega och bli en del av teamet på Södermalm i centrala Stockholm. PrimeQ är ett ungt och expansivt bolag som erbjuder goda möjligheter att utvecklas tillsammans med dem. Du får vara med och bidra till en god stämning och arbeta i en mycket dynamisk miljö!

Du blir en del av konsultteamet för Xledger, ett av marknadens mest moderna affärssystem för tjänste- och konsultbolag. I rollen som affärssystemkonsult kommer du arbeta med bolagets kunder och hantera både implementation och förvaltning av det molnbaserade Xledger. Arbetet bedrivs både på plats hos kunderna och från PrimeQs kontor och du uppskattar närheten till kravställare och användare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvarig konsult för implementationsprocessen

  • Löpande stöd på plats efter implementation

  • Kundansvarig för ett antal kunder

  • Genomföra workshops och utbilda våra kunder i systemet

Din profil

Vi söker dig som är ekonom i grunden och har ett par års erfarenhet från en liknande roll alt du är ekonom med erfarenhet av systemimplementation. Du har en grundläggande förståelse för ekonomiprocesser och har tidigare erfarenhet från planering och uppföljning av projekt. Självklart har du också ett stort intresse för system och det är meriterande om du har erfarenhet från implementering eller avancerat användande av ERP-system såsom Agresso, Xledger, Microsoft, Visma eller Maconomy.

För att passa i rollen är du konsultativ och serviceinriktad till naturen. Du har god social förmåga, är lösningsfokuserad och pålitlig. Du trivs med att arbeta självständigt men är samtidigt en riktig teamplayer som ställer upp och samarbetar med övriga i gruppen.

Framförallt är du motiverad till att bli en del av PrimeQ och få våran affär att nå nya höjder!

Om PrimeQ

PrimeQ grundades 2011 och erbjuder innovativa, paketerade produkter och tjänster inom IT, Telefoni, Ekonomi, Affärssystem och E-handel. Vår företagskultur präglas av mycket glädje och stark gemenskap. Vi tror på att kreativitet skapas när vi har tillgång till vår fulla potential.

Nyfiken på att veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar PrimeQ med EQonomy/Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se

Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen.  Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Affärssystemkonsult

PrimeQ AB