ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsorienterad redovisningsansvarig till Bambino Mam

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Affärsorienterad redovisningsansvarig till Bambino Mam

Vi på Bambino Mam tror att nyckeln till framgång är vår företagskultur – en kultur som värnar om allas välmående och bästa möjliga förutsättningar till framgång. Vi erbjuder en engagerad, dynamisk och platt organisation där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Nu söker vi en affärsorienterad redovisningsansvarig med intresse för controlling. Varmt välkommen med din ansökan!

Rollen som redovisningsansvarig
I din roll som redovisningsansvarig kommer du att ansvara för den externa och interna redovisningen samt rapportering upp till vårt moderbolag i Schweiz.  Du kvalitetssäkrar och analyserar den månatliga finansiella rapporteringen och säkerställer att redovisningen är korrekt i enlighet med gällande lagar och regler.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut

  • Analys av resultat och balans samt rapportering upp till moderbolaget

  • Löpande bokföring av lager, lönerelaterade kostnader och bokslutstransaktioner m.m.

  • Ta fram underlag till revisorer samt vara delaktig i årsredovisning och skatteberäkningar

  • Likviditetsplanering

  • Moms- och tullhantering samt valutahantering

  • Systemansvarig för Dynamics Navision

Vidare arbetar du med att identifiera förbättringsområden för att säkerställa kontinuerlig utveckling av finansiella och operativa processer samt supportera verksamheten med din kunskap inom redovisning. I denna roll finns fantastiska möjligheter att utvecklas inom controlling. Rollen tillhör operations och du rapporterar till vår Head of Operations för Norden och Baltikum.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av kvalificerad redovisning i ett produktbolag där du har hanterat moms, bokslut samt finansiell rapportering. Vidare ser vi att du är van vid att hantera stora mängder data i Excel samt har ett systemintresse. Du är även flytande i både svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Navision.

Som person är du noggrann, strukturerad, analytisk och kommunikativ. Du trivs i en roll där du kan dela med dig av din kunskap, utveckla din analytiska sida och vara nära affären. Då vi är ett litet team är det även viktigt att du är prestigelös. Du behärskar engelska och svenska flytande.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi tror att nyckeln till framgång är vår företagskultur – en kultur som värnar om allas välmående och bästa möjliga förutsättningar till framgång. Passion, Kommunikation, Ägandeskap, Uppskattning och Innovation är värderingar som vi vill ska känneteckna vår arbetsplats. Vi erbjuder en engagerad, dynamisk och platt organisation där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Vi sitter i fina, ljusa lokaler på Gamla Brogatan 26 centralt i city och erbjuder en hybrid arbetsplats.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Bambino Mam med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att söka. Välkommen!

 

Dela detta jobb

Affärsorienterad redovisningsansvarig till Bambino Mam

Mpya Finance AB