ekonomijobb.se

Vi letar för vår kund Deletes räkning efter en Affärsområdescontroller som söker nya utmaningar i ett expansivt bolag med brett ansvar och många kontaktytor. Delete Group är en stabilt växande koncern där man som controller i det svenska bolaget får en central roll gentemot en av verksamhetens största affärsområden: Rivning. Rollen är mycket affärsnära där du har kontinuerlig uppföljning av de olika projekten parallellt med att du rapporterar direkt till Affärsområdeschefen. Rollen är placerad i Deletes kontor i Järfälla och start är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Arbetsbeskrivning

 • Löpande analys och uppföljning av den operativa verksamheten utifrån budget och nyckeltal
 • Projektavstämning, löpande kalkyl och ansvar för successiv vinstavräkning
 • Budgetering och prognoser samt löpande utveckling av processer
 • Proaktivt stötta och driva den ekonomiska uppföljningen hos bolagets projektledare och chefer
 • Nyckelroll i anbudsprocessen för säkerställning av lönsamhet
 • Deltagande i strategiska förbättringsprojekt avseende både befintlig och framtida verksamhet

Kravprofil

 • Civil eller högskoleekonom
 • Minst 5 års erfarenhet som business controller, meriterande om du har erfarenhet av projektcontrolling
 • Har du erfarenhet från en internationell verksamhet samt kunskap kring IFRS ses det som en bonus
 • Du har goda kunskaper av Excel och är bekväm med användandet av BIsystem
 • Du kommunicerar obehindrat på engelska såväl som svenska, i tal och skrift

För att lyckas i rollen trivs du med ett nära samarbete med dina kollegor. Du är lyhörd samtidigt som du har förmåga att ifrågasätta och konstruktivt komma med lösningar och förbättringar. På Delete värdesätter man prestigelöshet och man förväntas att arbeta hands-on för att ditt team och bolagets gemensamma mål.

Om Bolaget
Delete är ett av Nordens ledande fullserviceföretag inom miljötjänster. Vi erbjuder våra kunder verksamhetskritiska tjänster som kräver expertis och utrustning. Vi är verksamma inom tre affärsområden: 1) Industri- och fastighetsservice 2) Rivning och 3) Återvinning och avfallshantering och våra största kunder återfinns inom industri- bygg- och fastighetsbranschen samt offentlig sektor. Deletes vision är att vara den ledande aktören inom miljötjänster och industriservice i Norden. Våra kärnvärden är entreprenörsanda, effektivitet, ansvarstagande, know-how och respekt.

We Delete your problems

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via ”ansök-knappen” på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Gajland på 076 006 5015

Affärsområdescontroller till Delete Services

Ort
Utgår

2019-06-29

Ansök nu

Dela detta jobb