ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Affärsmässig redovisningskonsult till innovativ byrå!

Företag Aaron Sprint
Ort
Utgår

2022-10-27

Ansök nu

Affärsmässig redovisningskonsult till innovativ byrå!

Gillar du nytänkande och utmaningar? Då kan vår uppdragsgivare vara rätt för dig!

Vår uppdragsgivare är en fullservicebyrå inom skatterådgivning och de behöver nu en redovisningskonsult till det nystartade systerföretaget. Som redovisningskonsult får du en ansvarsfull roll med möjlighet att påverka, utveckla och driva arbetssätt och projekt. Detta är ett unikt tillfälle vara med från start på ett företag som arbetar proaktivt och satsar starkt framåt på den nya ekonomin.

Vad erbjuder vi dig?

Vår uppdragsgivare är en mindre byrå med senior tyngd, där du får tryggheten och det kollegiala, samtidigt som du får en unik möjlighet att vara med från början och bygga upp en verksamhet. Klienterna kommer från olika typ av branscher och är av olika storlek, såväl i Sverige som internationellt.

Uppdragsgivaren månar om den individuella utvecklingen och du kommer därmed få möjlighet att arbeta brett och det ges utrymme att utvecklas. Det är en ny roll till systerverksamhet, vilket innebär att du kan forma och påverka både rollens och byråns utveckling.

Byrån har en öppen kultur med fokus på ”laget före jaget” och belöningssystem är grundat på gruppens snarare än individens prestation, vilket inkluderar även systerverksamheten. Genom att hjälpas åt och se på klienterna som ”byråns” snarare än den individuella konsultens är vår erfarenhet att klienten får en bättre rådgivning och personalen får en bättre arbetsmiljö.

Om rollen

Du förväntas att ta ett stort eget ansvar och äga dina arbetsuppgifter. Lagandan är viktig och givetvis får du stöttning i ditt arbete.

I rollen som redovisningskonsult kommer du bland annat att arbeta med:

  • Löpande redovisningsarbete
  • Upprättande av bokslut och årsredovisningar
  • Kontakt med aktuell redovisningsbyrå
  • Kontinuerlig kundkontakt
  • Konsultation och kundrådgivning
  • Deklarationer
  • Att leda, delta och driva en ständig utveckling av ekonomiavdelningens processer och rutiner

Initialt sker rapportering till vår uppdragsgivare.

Om dig

Vi söker dig som i en trivs i en entreprenöriell och affärsmässig miljö. Du ska ha ett starkt självledarskap och ska tilltalas av utmaningar. För att trivas och lyckas i rollen bör du vara ansvarstagande, lösningsorienterad och nyfiken. Givetvis kan rollen utvecklas efterhand och för rätt person finns goda karriärmöjligheter.

Vidare har du minst fyra års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Erfarenhet av Fortnox är meriterande.

Ansökan och kontakt

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Ellen From på tel. 073 344 47 48 eller ellen.from@aaronsprint.se

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Affärsmässig redovisningskonsult till innovativ byrå!

Aaron Sprint