ekonomijobb.se

logga

Affärsinriktad Redovisningsekonom

Ort
Utgår

2021-10-20

Ansök nu

Affärsinriktad Redovisningsekonom

Om jobbet

Direct2Internet/ D2I Financial Services är ett svenskt fintech-bolag som grundades 1999. Idag har vi många tusen anslutna kortterminaler i Norden och många e-handlare som dagligen använder Direct2Internet tjänster. Sedan några år tillbaka har Direct2Internet egna kortterminaler och egenutvecklad innovativ betalväxel som skiljer sig ifrån traditionella betalväxlar. Bolaget är beläget i Älta strax utanför Stockholm. Vi är PCI DSS-certifierade sedan april 2011 och har tillstånd ifrån Finansinspektionen med Institutions nr. 45557. I april 2015 tilldelades Direct2Internet RedHerring Top 100 Europe Award som ett av Europas mest spännande teknikbolag. Vi Erbjuder möjligheten att komma in i ett expansivt skede där du själv i hög utsträckning kan vara delaktig i utvecklingen av Direct2Internet. Därmed kommer du att spela en viktig roll. Direct2Internet erbjuder marknadsmässigt goda villkor i en utvecklande roll. Företaget sitter i nya fräscha lokaler i nya Ältabergs företagsområde.

Om dig

Vi söker dig som har eftergymnasial ekonomisk utbildning och flerårig erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete gärna från en roll som affärsinriktad redovisningschef eller redovisningsansvarig. Om du tidigare har arbetat med finansiell redovisning och med rapporteringsdeadlines är det meriterande. Du har goda kunskaper i Excel/word och har du tidigare erfarenhet av VISMA/SPCS är det meriterande. Du är flytande i engelska i både tal och skrift. Ditt arbete kommer att omfatta flera bolag i gruppen. En del administrativt arbete så som kontakter med myndigheter och vissa personalfrågor.

Som person är du positiv, driven och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen är du självständig och trygg i din redovisningskompetens. Du är proaktiv och drivs av att leda och motivera dina medarbetare. Det är viktigt att du har en god kommunikationsförmåga då du har mycket kontakt med int. samarbetspartners, samt andra externa kontakter. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig en spännande roll där du kan få möjlighet att utvecklas i ditt ledarskap samtidigt som du kommer kunna påverka rollen och ekonomifunktionen. Som redovisningsansvarig hos Direct2Internet arbetar du självständigt med redovisningen för koncernens företag. Du kommer att arbeta högt som lågt med ekonomiarbetet där ditt ansvar är allt från bokföring till färdigt bokslut. Som redovisningsansvarig förväntas du vilja påverka och förbättra de processer bolaget har kring ekonomiarbetet.

Dina arbetsuppgifter kommer ibland annat bestå av:

 • Löpande bokföring samt upprättande av månadsbokslut och årsbokslut

 • Momskontroll och skattedeklarationer

 • Fakturering och fakturabelåning

 • Kund- och leverantörsreskontra

På kontoret arbetar totalt cirka 10 personer. Du kommer att rapportera till VD, som även kommer agera som ditt bollplank i vardagen.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

 • Redovisningsekonom - 2-4 års erfarenhet

Utbildning

Krav

 • Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Företagsekonomi, handel och administration

Kompetenser

Krav

 • Redovisningsansvar

 • Ekonomiadministration

Språk

Krav

 • Svenska

 • Engelska

Körkort

 • B - Egen bil krävs

Öppen för alla

Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om anställningen

Lön Fast och rörlig lön

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Var ligger arbetsplatsen? Arbetsplatsen ligger i kommunen Nacka Älta i Stockholms län

Ansökan

Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande så vänta inte med att söka. Delge gärna både CV och personligt brev. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt. Vi tar inte emot ansökningar via epost.

Vid frågor om bolaget eller rollen så är du varmt välkommen att höra av dig till bolagets VD Jens Claesson på mobil +46 70-7379880 eller epost jens.claesson@direct2internet.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss:

Direct2Internet är ett svenskt fintech-bolag som grundades 1999. Sedan några år tillbaka har Direct2Internet en egenutvecklad innovativ betalväxel "EgenPSP" som skiljer sig från traditionella betalväxlar. Direct2Internet har kvalificerad personal med gedigen erfarenhet av programutveckling och olika fintech/ betalningslösningar. Bolaget är beläget i Älta strax utanför Stockholm. Direct2Internet är ett av de 13 729 företag, av Sveriges totalt 315 899 aktiebolag, som tilldelats Trippel-A för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditratingsystem. Vi är PCI DSS-certifierade sedan april 2011 och har tillstånd från Finansinspektionen med Institutions nr. 45557. I april 2015 tilldelades Direct2Internet RedHerring Top 100 Europe Award som ett av Europas mest spännande teknikbolag. Sedan 2020 är bolaget medlem i Swedish Fintech Association.

Dela detta jobb

logga
Affärsinriktad Redovisningsekonom

Roi Rekrytering Sverige AB