ekonomijobb.se

logga

Affärsinriktad Ekonomiansvarig till managementkonsultbolag

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-24

Ansök nu

Affärsinriktad Ekonomiansvarig till managementkonsultbolag

Är du en engagerad ekonom med intresse för att driva, utveckla och förbättra processer i en intressant bransch. Söker du ett nästa steg där du får helhetsansvar för företagets ekonomi i en mindre organisation. Vi söker nu en analytisk ekonomiansvarig som vill vara del i ett snabbrörligt managementkonsultbolag i en kreativ och dynamisk miljö.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en person som både kan ta övergripande ansvar för företagets redovisning samtidigt som du på ett engagerat sätt vill bidra till bolagets affärsutveckling. Som ekonomiansvarig hos oss kommer du ha möjlighet att påverka och stötta organisationen både i deras långsiktiga och kortsiktiga mål. Rollen rapporterar direkt till vår VD och man ingår i den svenska ledningsgruppen.
Rollen innebär bl. a:
• Ansvara för löpande arbete med redovisning, årsbokslut samt årsredovisningar.
• Ansvara för rapportering och analys av månads- och kvartalsbokslut
• Budget och prognosarbete
• Ekonomistyrning genom analys, uppföljning och utveckling av verksamheten
• Förbättring och effektivisering av processer
• Stötta i affärsutveckling och lönsamhetsanalyser i projekt
• Stötta med beslutsunderlag både till styrelse och ledning
• Projektredovisning
• Myndighetsrapportering
• IC rapportering
• Kontaktperson mot revisorer

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och minst 5 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Du har en bred erfarenhet inom redovisning från mindre bolag och har du dessutom erfarenhet inom tjänstesektorn är det meriterande. Du är en ansvarstagande person som drivs av arbetet med siffror såväl som på en mer strategisk nivå. Du är prestigelös, innovativ och har lätt för att sätta dig in i affären med resultat i fokus. Det är även av vikt att du är både proaktiv och strukturerad samtidigt som du gärna bidrar med en god stämning.
Som person är du självgående och har en tydlig egen drivkraft, du har lätt för att ta egna initiativ och arbetar målinriktat. Du drivs av att hitta effektiva lösningar, arbeta brett i kombination med dagliga utmaningar. Då bolaget ingår i en internationell koncern ställs det även krav på rapporteringen enl. IFRS. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift samt är en god användare av Excel.

Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande roll i ett nytänkande managementkonsultbolag med fokus på utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på vårt kontor i centrala Stockholm
I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Dela detta jobb

logga
Affärsinriktad Ekonomiansvarig till managementkonsultbolag

Jurek