ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Affärschef till Lönenhet Syd på Ludvig & Co!

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Affärschef till Lönenhet Syd på Ludvig & Co!

Om du vill utvecklas i en ledande roll med fokus på medarbetare, kund och affär kan din nästa roll vara som Affärschef på Ludvig & Co inom Marknadsområde Lön. Vi är inne i en förändringsresa där målet är att fortsätta vara det ledande rådgivningsföretaget och samtidigt skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Kom och väx med oss på Ludvig & Co!

Placeringsort är Ängelholm, där huvudparten av våra lönekonsulter i Syd sitter. Vi arbetar dock digitalt och har stort samarbete med övriga lönekonsulter i Sverige.  Klicka HÄR för att läsa mer om vårt erbjudande inom lön.

Rollen som Affärschef
Du leder en grupp lönekonsulter som arbetar med löneuppdrag till kunder av varierande storlek och i olika branscher. Som Affärschef har du det övergripande ansvaret för din grupp av medarbetare gällande kundleverans, kvalitét, försäljning, tillväxt, kompetensutveckling, samarbete och rekrytering. I rollen ingår även att proaktivt implementera moderna arbetssätt och att arbeta med förändringsledning.

Du leder medarbetare inom din egen yrkeskompetens och du kombinerar ledarrollen med eget kundarbete, där fördelningen kommer anpassas efter kundernas och teamets behov. Du har personalansvar och ingår i ledningsgruppen för Marknadsområde Lön tillsammans med andra Affärschefer och din närmaste chef.

Utvecklas som ledare på Ludvig & Co
Du är med och skapar den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare med ett ledarskap som utgår från våra ledarbeteenden: Vilja & Våga, Inspirera & Engagera, Lära & Utveckla. Genom återkommande ledarträffar och ledarutbildningar, i en organisation med fokus på ständigt lärande, fortsätter du växa i din roll.

Vi söker dig som i den ledande rollen kan bidra med dina egna expertiskunskaper inom området. Du bör därför ha kompetens och erfarenhet från lönearbete i en outsourcingverksamhet. Du har erfarenhet av eget kundansvar och försäljning. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är affärsmässig, resultatorienterad och vill bidra till att utveckla våra kunders verksamhet.

Du passar för rollen om du, precis som vi, tror att samarbete, affärsmässighet och utveckling är tre viktiga hörnstenar för att bygga starka team. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av ledaruppdrag, personalansvar och budgetarbete. Men det viktigaste är inte exakt vad du gjort, utan att du har viljan och potentialen att bli en riktigt bra ledare.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför be dig söka så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Marknadsområdeschef Ann-Sofie Larsson på telefonnummer 08-700 2003.

Om Ludvig & CO
Med vår breda kunskap är vi småföretagarens självklara partner, och idag vi har 70 000 kunder i olika branscher. Vi hjälper entreprenörer dagligen, både i fysiska möten och genom digitala tjänster, allt för att skapa och utveckla framgångsrika företagare över hela landet. Vi är cirka 1300 medarbetare på 130 orter över hela Sverige.

Dela detta jobb

Logo
Affärschef till Lönenhet Syd på Ludvig & Co!

LUDVIG & CO