ekonomijobb.se

Affärschef till Almi Uppsala

Ansök nu

Affärschef till Almi Uppsala

Uppsala är en mycket expansiv region som toppar tillväxtlistorna i Sverige sedan flera år. Intresset för att starta, driva och utveckla hållbara företag är stort. Mitt i den här dynamiken arbetar Almi Uppsala med spännande människor och företag. Nu har du chansen att bli en av oss och vara med och skapa förutsättningar för företag som vill utvecklas och för människor som vill förverkliga idéer och visioner, inom alla branscher och från tjänsteföretag till snabbväxande techföretag. Vi söker nu en person som vill vara med och bidra till näringslivets utveckling i Uppsala.

Som en av två affärschefer i Uppsala ansvarar du för planering, utveckling och uppföljning av verksamheten samt leder en grupp på 8-10 rådgivare. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och är med och utvecklar verksamheten både på lång sikt och i det dagliga. I rollen ingår även att jobba direkt med våra kunder och att upprätthålla och utveckla samarbetet med våra partners som banker, revisionsbyråer, konsulter, företagsstödjande organisationer och näringslivsorganisationer.

Kvalifikationer
Vi ser att du har god kunskap inom finansiering och affärsutveckling. Du har god kundvana och erfarenhet att arbeta med marknad- och försäljningsfrågor. Du behöver ha tidigare chef- och ledarerfarenhet och akademisk utbildning eller motsvarande kunskaper i ”bagaget”.
 
Vi ser även att du behöver ett antal egenskaper för att lyckas i rollen som affärschef där vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
• Du är öppen och utåtriktad med god kommunikationsförmåga
• Du är marknadsinriktad med god förmåga att skapa och underhålla relationer och nätverk.
• Du har en vilja och förmåga att ta fram det bästa ur varje individ så att alla bidrar till att teamet

  och bolaget når sina mål
• Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och lyhörd
• Du är prestigelös med hög personlig mognad och integritet och drivs av att se andra utvecklas.
• Du drivs av att utveckla kultur- och värderingsfrågor via ditt ledarskap
• Du är analytisk och har god kapacitet att prioritera och fatta beslut.

Är du dessutom utvecklingsorienterad, vågar utmana och inspirerar till utveckling, då passar rollen dig!

 

 

Dela detta jobb

Affärschef till Almi Uppsala

Almi Företagspartner AB