ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsanalytiker - Vattenfall Eldistribution

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-15

Ansök nu

Affärsanalytiker - Vattenfall Eldistribution

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
 
Attraheras du av utmaningar? Vill du vara med och bidra till ett klimatsmart samhälle? Då har vi jobbet för dig! Hos oss får en spännande vardag i form av brant inlärningskurva, en god inblick i hela Eldistributions organisation, ett brett kontaktnät och spännande utmaningar kopplade till omvärldens förväntningar på energibranschen. Inom en generation ska Vattenfalls kunder kunna leva ett klimatsmart liv, fritt från fossila bränslen. Vill du vara med på tåget?
 
Avdelningen Contract Management inom Vattenfall Eldistribution består idag av 15 medarbetare. Vi arbetar med utveckling, uppföljning och förvaltning och av våra konkurrensutsatta leverantörsavtal. Vårt främsta ansvar är att förverkliga Vattenfall Eldistributions strategi om att bli en professionell beställarverksamhet.

Du kommer att

 • Genomföra affärsrelaterade analyser, utredningar och rapporter
 • Leda mindre utvecklingsprojekt för att möta behovet av ökad uppföljning och rapportering av våra avtal
 • Göra presentationer för bolagets ledning, enheternas ledningsgrupper och personalgrupper
 • Samverka med övriga enheter inom bolaget och andra externa leverantörer.

Vi söker dig som har

 • En akademisk utbildning (civilingenjör/ekonomi/finans)
 • några års erfarenhet av att arbeta med beställar- alternativt utförarorganisation och med analyser rörande ekonomi och utfall i entreprenader
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Har B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten.

Vi söker dig som är en analytisk och kreativ problemlösare. Du har förmåga att se helheten, tänka framåt, se konsekvenser och agera proaktivt. Rollen ställer stora krav på att du är bra på att bygga och bibehålla relationer både interna och, i förekommande fall, externa parter. Du behöver därför ha mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera.
  
Det är meriterande om du har

 • Arbetat SAP (PM och/eller MM-modulerna)
 • Erfarenhet inom PBI
 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet från energi och/eller konsultbranschen

Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
  
Övrig information

Rekryterande chef: Jan Karlsson, telefon 070-558 85 46

Rekryterare: Johan Macdonald, telefon 073-085 27 63
  
Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Placering: Solna, Stockholm
  
Sista ansökningsdatum: 5 December, urval görs löpande så vänta inte med din ansökan
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
  
Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 900 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

 

 

 

Dela detta jobb

Affärsanalytiker - Vattenfall Eldistribution

Vattenfall AB