ekonomijobb.se

logga

Administratörer sökes för ett uppdrag på ett år!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Administratörer sökes för ett uppdrag på ett år!

För kunds räkning söker vi nu två administratörer med erfarenhet av koordinering. Vi söker dig som gillar att lösa problem och som drivs av struktur och ordning! Har du erfarenhet av administration med inslag av koordinering, skriva lathundar samt hålla utbildningar? Läs då gärna vidare. 

Vår kund har det övergripande ansvaret för att alla som bor i, eller besöker, regionen ska ha tillgång till en väl utbyggd, lättillgänglig och pålitlig kollektivtrafik. I kundens uppdrag ligger att bereda och verkställa beslut om inriktning och omfattning för en långsiktigt hållbar kollektivtrafik. Dessutom ansvarar vi för styrning och uppföljning av trafikdrift samt upprätthållandet av infrastrukturens funktion, säkerhet och värde. Nu söker de två administratörer!

Arbetsuppgifter:

 • Hantera inkomna supportfrågor

 • Ta emot data från projekt och importera (manuellt/script) denna data till fastighetsförvaltningssystemet

 • Delta i olika delprojekt inom teamets utvecklingsområden

 • Hantera egna utvecklingsprojekt

 • Hålla utbildningar och skapa lathundar

Du kommer att arbeta i systemet Landlord/Facilitate samt Jira. 

Vi söker dig som

Är kommunikativ, är bra på att lösa problem samt som gillar att arbeta självständigt. Vidare är du handlingskraftig, organiserad och är bra på att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. För att vara kvalificerad för detta uppdrag har du: 

 • Högskoleutbildning 
 • Minst 3 års erfarenhet som administratör
 • Minst 1 års erfarenhet av koordinering
 • Goda kunskaper i MS Office
 • Minst 1 års erfarenhet av ärendehanteringssystem
 • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat Jira, Landlord/facilitate samt har en utbildning inom projektledning. 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på deltid med start omgående och beräknas pågå till och med 2021-11-16, med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Administratörer sökes för ett uppdrag på ett år!

Jurek