ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Administratörer på deltid till Försäkringsgirot!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-03

Ansök nu

Administratörer på deltid till Försäkringsgirot!

För Försäkringsgirots räkning söker vi nu fem studenter för ett långsiktigt uppdrag på deltid inom försäkringsadministration. Är du studerande inom ekonomi och besitter grundläggande kunskaper inom Excel? Är du dessutom strukturerad, noggrann och har en förmåga att arbeta självständigt och målfokuserat? Då kan det vara dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag - urval sker löpande.

Om tjänsten

Försäkringsgirot är ett marknadsledande försäkringsbolag som ägs gemensamt av Länsförsäkringar, SEB Pension och Försäkring, Skandia och SPP. Försäkringsgirot består av engagerade och kompetenta medarbetare som varje dag arbetar med att erbjuda flexibla lösningar inom försäkringar till sina kunder.

För Försäkringsgirots räkning söker vi nu fem stycken studenter för ett långsiktigt konsultuppdrag på deltid inom försäkringsadministration. Under en dryg vecka i månaden (ungefär mellan den 10e-20e) har Försäkringsgirot en administrativt intensiv period där de behöver stöttning med att kontrollera, stämma av och analysera rapporter som omfattar kunders olika försäkringstyper. Du förväntas därför under denna period kunna arbeta cirka två dagar där arbetstiderna är mellan 8-17.

Du erbjuds

  • Ett meriterande extrajobb att kombinera parallellt med dina studier
  • Utökade kunskaper och erfarenheter inom försäkring, GDPR och administration
  • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som försäkringsadministratör kommer du att arbeta med att ta fram, kontrollera samt analysera underlag från en månatlig rapport. Utifrån rapporten kommer du att göra jämförelser med fakturor samt säkerställa att all information är korrekt utifrån de regelverk som finns. Du kommer att arbeta en hel del i Excel men även i Försäkringsgirots interna system.

Vi söker dig som

  • Studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi på minst 50% där studierna förväntas pågå minst 1 år till
  • Har goda kunskaper i Officepaketet och framförallt Excel
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom försäkringar och/eller administration.

För detta uppdrag lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker därför dig som är noggrann och strukturerad men som även även har en fallenhet för att arbeta analytiskt. Du har ett framåtlutat driv, ett starkt målfokus samt en positivitet som smittar av sig på dina kollegor. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, pålitlig och har en förmåga att arbeta självständigt.

Övrig information

  • Start: Februari
  • Omfattning: Cirka 2 dagar under perioden 10e-20e varje månad
  • Placering: Centrala Stockholm, Wallingatan 2
  • Bakgrundskontroll: För denna tjänst kommer det krävas ett utdrag ur belastningsregistret, vänligen beställ detta i samband med att du söker tjänstenhär!

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vill du veta mer om Försäkringsgirot? Klicka här!

 

 

Dela detta jobb

Administratörer på deltid till Försäkringsgirot!

Academic Work