ekonomijobb.se

Administratörer inom fordonstjänster

Företag KG Knutsson AB
Ort
Utgår

2021-10-17

Ansök nu

Administratörer inom fordonstjänster

KG Knutsson AB tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter inom transportbranschen. Vi erbjuder en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och noggranna distribution. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 1300 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 4 miljarder SEK. Carsmart grundades 2009 och är sedan 2013 en del av KG Knutsson AB. Besök gärna kgk.se och carsmart.se för mer information.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad inom KG Knutssons affärsenhet KGK Solutions. Hos oss kommer du bland annat arbeta med tjänsten Carsmart som genom ett modernt webbaserat verktyg avlastar företag med fordonsadministration och fakturahantering.

I rollen kommer du att arbeta med administration och hantering av kostnader som kretsar kring fordonsparker. Det rör sig om finansiering, försäkring, drivmedel, förmånsvärden, skatter, trängselavgifter, service och reparation mm. Du kommer i ditt dagliga arbete ha mycket kontakt med kunder och leverantörer.

Du rapporterar till affärsenhetschefen. KG Knutsson sitter i trevliga lokaler i Sollentuna nära till bra kommunikationer. I rollen erbjuds du:

  • Ett omväxlande arbete

  • Ett arbete där du tillsammans med kollegorna planerar det dagliga arbetet.

  • Att arbeta med tjänster som kan anpassas efter våra kunders behov.

För rätt person med driv och engagemang finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi söker dig som

  • Har gymnasiekompetens, helst inom ekonomi

  • Har arbetslivserfarenhet inom ekonomi/administration

  • Du har god förmåga att uttrycka dig, både muntligen och skriftligen

  • Behärskar svenska väl i tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet

  • Behärskar Office-paketet, i synnerhet Excel

  • Har lätt för att lära dig nya IT system

Det är meriterande med erfarenhet av kundreskontra, leverantörsreskontra eller liknande. Vidare är det mycket meriterande om du har erfarenhet av bilfinansiering eller fordonshanteringstjänster.

Som person är du noggrann och effektiv. Rollen kräver att du är strukturerad, löser problem och arbetar metodiskt. Du en lagspelare och tycker om att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kollegor, kunder och leverantörer.

 Mer information

Omfattning: Heltid, månadslön

Placeringsort: Sollentuna

För frågor kontakta: Per Gillberg, Affärsenhetschef KGK Solutions, eller Sofie Kihlström HR-Manager. Du når oss via växeln på nummer 08-92 30 00.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Bakgrundskontroll 
Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För mer information om företaget, besök carsmart.se och kgk.se.

Om Carsmart-tjänsten:
https://www.youtube.com/embed/BSbdIt_HiYg

Om KGK:
https://dhh4w653w4vku.cloudfront.net/uploads/2021/04/kgk-filmen-vi-for-manniskor-framat2.mp4

Hos oss KGK kommer du till en engagerad arbetsgivare som är mån om dig. Till rollen söker vi dig som vill fortsätta din karriär hos ett snabbrörligt och flexibelt företag. Vi på KGK är pålitliga, kunniga och öppna. Känner du dig träffad ser vi fram emot din ansökan!

Bakgrundskontroller

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kan du komma att bli bakgrundskontrollerad, förutsatt ditt medgivande. Vi ber dig därför att se över ditt CV innan du skickar din ansökan till oss. I vårt arbete med bakgrundskontroller samarbetar vi med 2Secure som är ett internationellt säkerhetsbolag inom rekrytering, företagsförvärv, leverantörssamarbeten och ledningsprövningar. 

Dela detta jobb

Administratörer inom fordonstjänster

KG Knutsson AB