ekonomijobb.se

loga

Administratör, vikariat

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-08

Ansök nu

Administratör, vikariat

Administratör- timanställning vår och sommar med möjlighet till vikariat 1 år.

Tjänst med placering i Halmstad. Tjänsten är en timanställning under vår och sommar 2020 med möjlighet till förlängning i form av ett vikariat.

Arbetsuppgifterna kommer till största del vara av administrativ karaktär; såsom sköta köhantering vid uthyrningar, kontraktsskrivning, nyckelhantering, störningsärenden, administration vid in-och utflyttningar, ansvara för intern- och extern kommunikation samt göra mindre beställningar. Tjänsten innebär också arbete där man även biträder våra tekniska förvaltare och ekonomer i olika ärenden. Tjänsten är ca.40% till en början men under sommaren något högre tjänstgöringsgrad. Vid förlängning i form av vikariat 100%.

Som förvaltningsassistent har du en central roll i vår kundorienterade organisation och kommer att bli en viktig person i vårt nya hyresförvaltningsuppdrag. Du får full tillgång till all den breda fastighetskompetens som finns inom Riksbyggen. Du kommer att bli en del av ett starkt kundteam där du samarbetar med förvaltare, ekonom, tekniker och fastighetsskötare.

Vem är du?

Vi söker dig som är kundorienterad och har förmågan att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Du ger god service och agerar alltid professionellt. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog där proaktivitet och återkoppling är mycket viktig. Du har stor problemlösningsförmåga och vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Du gillar att arbeta mot mål och att hitta nya sätt att utveckla dig själv och verksamheten.

Vi tror att du studerat bygg och fastighetsekonomprogrammet eller motsvarande där du studerat både ekonomi och teknik. Om du har arbetat i fastighetsbranschen tidigare är det såklart en fördel. Du har arbetat administrativt tidigare och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Tjänsten kräver B-körkort

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 8 april 2020. Vi behandlar ansökningarna löpande, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Oscar Stefansson via e-postadress: oscar.stefansson@riksbyggen.se

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Administratör, vikariat

Riksbyggen