ekonomijobb.se

Logga

Administratör till vår Fräsverksamhet

Företag Peab Asfalt AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Administratör till vår Fräsverksamhet

Plats Markaryd

Har du administrativ erfarenhet, intresse för service och sinne för siffror? Skulle du dessutom beskriva dig som positiv, jordnära och engagerad? Då kanske du är vår nästa administratör!  

Om tjänsten

Rollen som administratör innebär att du stöttar arbetschef och platschef med övergripande administrativa arbetsuppgifter. Du jobbar bl.a. med daglig ekonomisk uppföljning, kund och
leverantörshantering samt viss bokföring.

Det är en varierad roll där du blir en del av Peab Asfalt-laget. Vi söker dig som är serviceinriktad och ser alla uppgifter, stora som små, som lika viktiga.

Tjänsten är en heltidsanställning. B-körkort är ett krav. Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-11

Dela detta jobb

Logga
Administratör till vår Fräsverksamhet

Peab Asfalt AB