ekonomijobb.se

logga

Administratör till Tectis AB

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-10

Ansök nu

Administratör till Tectis AB

Administratör till Tectis AB

Företagsinformation
Tectis AB är en erfaren och växande grossist inom emballage och byggvaruprodukter, de har varit i branschen sedan 1909. Tectis AB ingår i en större koncern som omsätter ca 400 miljoner varav Sverige står för ca 70 miljoner. Koncernmodern finns i Finland och det finns systerbolag i Estland, Norge och Sverige. Till kontoret i Hisings Backa, där det arbetar ca 15 personer, söker de nu en administratör. För mer info: www.tectis.

Tjänstebeskrivning
Vill du ha ett utvecklande och omväxlande jobb? Vill du arbeta i ett trivsamt företag och växa tillsammans med oss? Är du ordningsam och social? Har du sinne för siffror och är en engagerad person? Vi är inne i en expansiv fas och vill ha med dig på vår resa! Denna tjänst är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd hos Premier och arbetar hos vår kund i Hisings Backa. I rollen som administratör erbjuds du ett omväxlande arbete där du kommer att ha både interna och externa kontaktytor. Du kommer att arbeta med allt från ordermottagning till enklare ekonomiuppgifter. Det är en klar fördel om du, förutom dina administrativa färdigheter och ditt självklara servicetänk, gillar att ha många järn i elden samtidigt

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämplig utbildning och/eller relevant erfarenhet av liknande arbete med administrativa uppgifter. Du har tidigare vana av att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap. Vi vill att du som söker ser fördelarna med att arbeta i en mindre organisation med breda roller och ett stort personligt engagemang. Är du dessutom en trygg och prestigelös person som trivs att arbeta där det är högt i tak så kan detta vara rätt tjänst för dig. Tectis är ett framgångsrikt företag som fortsätter att utvecklas, växa och satsa inför framtid. Här erbjuds en spännande tjänst med varierande arbetsuppgifter, där du blir en viktig del av företaget och vår framtida utveckling. Låter det intressant? Vår samarbetspartner är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor om tjänsten så går det bra att kontakta Veronica Olsson tel: 0707–858635. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Om Premier: Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom ekonomi, försäljning/marknad, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
 

Kontaktperson(er)

Veronica Olsson

veronica.olsson@premier.se

 

 

 

 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

09 March 2020

Dela detta jobb

logga
Administratör till Tectis AB

Premier Service