ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Administratör till internationellt bolag

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Administratör till internationellt bolag

Kort om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en handläggare som mesta dels kommer arbeta med administrativa arbetsuppgifter. Uppdraget är heltid och arbetstiderna är 8.00-16.45, måndag – fredag. Detta är ett uppdrag på minst 6 månader med chans till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd som konsult via oss på Dreamwork.

Mer om tjänsten

Som handläggare så kommer du att arbeta med administration och kundservice. Du kommer att hantera fakturor och avtal. Du kommer att bevara frågor som inkommer via mail, chatt och telefon.
Arbetsuppgifterna kommer dels bestå av ekonomiadministration som tex. justering och hantering av skapandet av fakturor. Du kommer att skapa och attestera kreditfakturor, skatteutbetalningar, hantering av fakturering via Exhange samt kampanjhantering.
Vidare kommer du att granska och sköta avtalshantering, överlåtelser och avslut av leasingavtal som inkommer via återförsäljarna.

Din profil

Vi söker dig med minst gymnasieexamen gärna med inriktning ekonomi. Du har tidigare arbetat med likande arbetsuppgifter som tex. kundservice och/ eller administration. Du har en god förståelse för flöden och ekonomi. Du är van att arbeta med service och brinner för administration. Som person är du noggrann, serviceminded och har lätt för att ta dig ann nya arbetsuppgifter. Du är duktig på att kommunicera på både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Dela detta jobb

Administratör till internationellt bolag

Dreamwork Scandinavia AB