ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Administratör till Assemblin VS i Malmö

Företag Assemblin VS AB
Ort
Utgår

2023-02-10

Ansök nu

Administratör till Assemblin VS i Malmö

Om Assemblin

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,8 miljarder kronor och vi är omkring 1 400 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Din roll som Administratör

Som koordinator är du en del av teamet i Malmö för att stärka utvecklingen inom enheten. Du arbetar nära filialchef och projektledare med administrativ uppföljning och stöd till verksamheten.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

Att medverka i ekonomi och personaladministration.

Projektuppföljning, fakturering och leverantörsreskontra.

Tidrapportering och löneunderlag samt utbildningsdokumentation.

Medverka i framtagande av drift- och skötselinstruktioner.

Delta i inköpsadministration.

Administrera eftermarknaden och underhålla befintliga kundrelationer.

Nära samarbete med och stöd till filialen i övrigt förekommande uppgifter.

Tjänsten är en heltidstjänst. Du rapporterar till filialchefen.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och gärna med 5 års erfarenhet av arbete med administration. Du bör ha erfarenhet av affärssystem, gärna från Navision, och god kunskap i Officeprogram.

Som person är du driftig, ansvarstagande och strukturerad. Du är kommunikativ, initiativrik och har förmågan att säkerställa hög kvalité och leveransprecision i ditt arbete. Du har förmåga att ge support och information med integritet till så väl kunder som medarbetare.

Ansökan och kontaktperson

Stämmer detta in på dig? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast den 2022-02-10. Har du frågor om tjänsten kontakta filialchef Glenn Kronqvist tel 010-475 12 75 eller HR-specialist Zakarias Andersson Frick tel 010 475 32 54.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!

Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Läs mer på assemblin.se.

Vår värdegrund
Värdegrunden är grunden i vår gemensamma kultur, som vägleder oss i vårt dagliga arbete.

Vi kan
Med rätt kompetens, erfarenhet och utrustning utför vi vårt jobb med stolthet. På så vis bidrar vi alla till att göra våra kunder nöjda.

Vi vill
Engagemang och nyfikenhet driver oss framåt. Genom att ständigt utveckla oss själva och vår verksamhet skapar vi smarta och hållbara installationer för våra kunder.

Vi bryr oss
Tillsammans utför vi vårt jobb med stor respekt för varandra och våra kunder. Vi tar också ansvar för miljön och samhället omkring oss.

Dela detta jobb

Logo
Administratör till Assemblin VS i Malmö

Assemblin VS AB