ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Administratör till 3StepIT

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Administratör till 3StepIT

Har du ett intresse för administrativt och ekonomiskt arbete? I denna roll hanterar du frågor och ärenden från kunder gällande företagets produkter och kommunicerar med flertalet interna och externa parter. Du hanterar även fakturor och annan ekonomisk administration. Du finner mer information om rollen nedan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att 3StepIT har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och 3StepIT en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Detta gör 3StepIT i tre steg: Anskaffning där de hjälper sina kunder att finansiera IT-utrustning på ett enkelt sätt, Administrering och användning, där de bland annat erbjuder sina kunder tillgång till en egen portal som ger en samlad vy på var utrustningen befinner sig, vad den kostar per månad och när dess hyresperiod löper ut. Och till sist återtag som syftar till att förenkla utbytesprocessen där 3stepIT hjälper sina kunder vid återlämning eller utbyte och ser till att alla enheter som lämnas tillbaka får ett nytt och förlängt liv.
Nu söker 3StepIT en ny kollega till sitt huvudkontor i Linköping som får vara med på den fortsatta tillväxtresan.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör, med den interna titeln Renewal Specialist, ansvarar du för att hantera förfrågningar från kunder gällande deras utrustning och om företag som av anledning behöver återlämna utrustning i förtid, detta kallas förtidslösen. I rollen hanterar du ärenden från kunder och kommunicerar med flertalet interna och externa parter, så som banker, leverantörer, säljare och kunder. Vidare ansvarar du för att beräkna och förmedla lösenpriser till kund samt i dialog med bankerna avsluta kundernas engagemang enligt överenskommelse.
Andra inkluderande uppgifter:
• Hantera frågor rörande förtidslösen från kunder, leverantörer samt övrig personal
• Att, utifrån fastställda regler och arbetssätt, hantera förtidslösen genom att beräkna lösenpriser, begära lösenpriser samt hantera och godkänna fakturor
• Administrativ hantering av samtliga arbetsuppgifter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasial utbildning, gärna med ekonomisk inriktning
• 2-3 års arbetslivserfarenhet inom administrativt arbete
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
• Systemvana inom Officepaketet, specifikt inom Excel

Du som person är driven och tålmodig i ditt eget arbete samt öppen för nya kunskaper. Du trivs i en roll som spindeln i nätet och att ha många sociala interaktioner i din vardag, därigenom räds du inte för att lyfta telefonen ut mot nya kontakter. Vidare är du en lagspelare som vill se dig själv och ditt team utvecklas tillsammans. Du kan jobba flexibelt och variera mellan olika arbetsuppgifter dagligen. Vi söker dig som ser på utmaningar med en positiv inställning och kan sprida glädje och pepp till ditt team.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Support, Administration, Business, IT, Customer Support, Ekonomi, Leasing, Avtal, Faktura, Lediga jobb, Linköping, heltid, rekrytering, kundsupport, kundtjänst, service, 3StepIT,

Dela detta jobb

logo
Administratör till 3StepIT

Bravura