ekonomijobb.se

logga

Administratör med erfarenhet från ekonomi till STANLEY Security

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-02-13

Ansök nu

Administratör med erfarenhet från ekonomi till STANLEY Security

STANLEY Security är världens näst största företag inom elektronisk säkerhet och med över 10,000 anställda på 200 kontor världen över.

Vi söker nu en administratör som har tidigare erfarenhet från administrativ support och har en grundläggande förståelse för ekonomi.

Läs mer om bolaget på hemsidan stanleysecurity.se

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör kommer du tillhöra Business Support och Avtalsgruppen där du rapporterar direkt till Helena Bergström, Contract Billing Supervisor. Din roll innebär att stödja företagets funktioner gällande administrativ service med fokus på avtalshantering samt administrativa och ekonomiska flöden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

  • Ta emot och hantera uppsägningar av avtal från kund
  • Genomföra överlåtelse av avtal
  • Ansvara för att avtalen hanteras i linje med bolagets policy
  • Fakturering och kreditering i och med överlåtelser
  • Kundsupport gällande administrativa förfrågningar
  • Uppföljning av kund- och betalningshistorik
  • Arkivering av dokument som berör administration och avtal
  • Registrering och korrigering av kunduppgifter
  • Uppdatering och underhåll av administrativa register
  • Även administrativa göromål som är en förutsättning för att genomföra ovan nämnda uppgifter ingår

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har minst 2–3 års arbetslivserfarenhet av administrativa arbetsuppgifter där du även haft inslag av ekonomiska åtaganden. Har du också arbetat med avtalshantering sedan tidigare är detta starkt meriterande. Du har en grundläggande förståelse av ekonomi och koll på debet och kredit.

Har du tidigare erfarenhet från Agresso är detta mycket meriterande alternativt likvärdiga ekonomisystem. Du är en självgående och nyfiken person, du trivs i en roll där du får använda din administrativa förmåga och samtidigt få utlopp för dina kommunikativa sida då du i denna roll har många kontaktytor i organisationen. Du behärskar svenska och engelska flytande.

För att lyckas i denna roll är du en noggrann person som är resultatinriktad, samtidigt som du har en prestigelös och hjälpsam sida.

Du erbjuds

En spännande och varierande roll på ett väletablerat bolag, med god lönsamhet och trevliga medarbetare. Ett företag med framåtanda som agerar proaktivt och som ständigt söker nya sätt att förbättra sina kunders affärsmöjligheter.


Detta är en konsultlösning, vilket innebär att du är anställd hos Jurek men arbetar hos STANLEY Security på Lindhagensgatan 76. Konsultuppdraget planeras att pågå under minst sex månader med start omgående. För rätt person finns stora möjligheter till ytterligare förlängning, alternativt en överrekrytering för rätt person.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurekl.se

Om STANLEY Security

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security ingår i STANLEY Black & Decker-koncernen. Vi finns i 12 europeiska länder med över 10 000 medarbetare och 200 000 kunder. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.

 

Dela detta jobb

logga
Administratör med erfarenhet från ekonomi till STANLEY Security

Jurek