ekonomijobb.se

Logga

Administratör med ekonomisk inriktning

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Administratör med ekonomisk inriktning

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande.

Finspångs kommun har idag drygt 22 000 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. I arbetet med detta är skolor och utbildning utpekade som centrala framgångsfaktorer. Finspångs kommun arbetar aktivt för att de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030, ska prägla kommunens styrning och ledning.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har cirka 1 800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018. Vi siktar på att söka Sveriges Kvalitetskommun 2021.Beskrivning
Tjänsten som administratör är nyinrättad och placerad på fastighetsavdelningen.

I tjänsten ingår att vara ett administrativt stöd till fastighetsavdelningen med fokus på fastighetsadministrativa och ekonomiska arbetsuppgifter som bland annat omfattar bokföring av fakturor, behjälplig vid ekonomiska redovisningar, projektuppföljning mm. I rollen ingår också hantering av felanmälan, nyckelhantering och utveckla nya rutiner för bästa service.

Eftersom tjänsten är nyinrättad finns en flexibilitet i dess innehåll.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och har förmågan att arbeta självständigt och tycker om att ingå i ett team.

Som administratör till fastighetsavdelningen i Finspångs kommun, arbetar du nära fastighetschefen och övriga medarbetare på avdelningen.

I arbetsuppgifterna ingår det att vara ett chefsstöd i frågor och hantering som gäller personaladministration, mötes- och konferensbokningar, ekonomihantering, protokollskrivande och hanterande av en stor bredd av olika frågor inom avdelningen. Du förväntas kunna hantera en rad olika system och IT-programvaror, bli kunnig inom dem och vara ett stöd till avdelningen.
Du ingår i en nära arbetsgemenskap med ett 13-tal medarbetare på fastighetsavdelningen med placering i kommunhuset i Finspång.

Kvalifikationer
Kompetens inom bokföring behövs och vana att arbete i olika ekonomisystem. Kunskap i att arbeta i ms Office paketet är viktigt. Gymnasieexamen med en ekonomisk inriktning eller på annat sätt verifierade motsvarande kunskaper är en förutsättning för tjänsten.

Praktisk erfarenhet av kvalificerat fastighetsekonomi/administratörsarbete med goda vitsord är meriterande.

Som person är du en serviceinriktad problemlösare i en aktiv och samarbetsinriktad roll. Du är starkt kommunikativ och känner dig bekväm med att kommunicera både internt och externt. Att ta egna initiativ är naturligt för dig och du följer upp och avslutar dina uppgifter. Du behärskar svenska språket obehindrat och är professionell i att uttrycka skrift. Du förväntas kunna skriva protokoll, inbjudningar, kallelser och annat på uppdrag av chefer i ledningen. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet och prioriteringsförmåga och du förväntas kunna hantera både små praktiska frågor och mer komplexa ärenden om vartannat.
Meriterande om du arbetat med

-          Vitec fastighetssystem

-          Raindance

Villkor
Enligt kollektivavtal

Intervjuer sker fortlöpande.

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


 

Dela detta jobb

Logga
Administratör med ekonomisk inriktning

Finspångs kommun