ekonomijobb.se

logga

Administratör/logistiker till långsiktigt uppdrag, Göteborg

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

Administratör/logistiker till långsiktigt uppdrag, Göteborg

Nu söker vi dig som är ute efter ett roligt och trivsamt jobb som logistiker/administratör ute hos vår kund på Hisingen. Detta är en konsultanställnig på 100% med start 1 oktober som sträcker sig till juni 2021. Här får du en variationsrik och trevlig arbetsdag tillsammans med dina kollegor i teamet.

Arbetsbeskrivning
I rollen som logistiker/administratör kommer du att ha en roll där du får användning för såväl dina kunskaper inom administration som logistik. Här kommer du att arbeta med kontroll av fakturor, granska kostnader relaterat till inköp av företages produkter, skapa fakturor och inköpsorder samt underhålla kundens lagertransaktioner i deras finansiella system. Du kommer också säkerställa att eventuella förseningsavgifter stämmer och blir inbetalda. Du kommer även att sammanställa och förmedla information kring kundens varor till berörda parter.

Utöver dessa spännande arbetsuppgifter kommer din roll även att innefatta planering och uppsättning av logistiklösningar för transport och hantering av råvara & biprodukter samt resultat- och budgetuppföljning. Du kommer att rapportera till Supply Manager och ha ett nära samarbete med processingenjörer och produktionstekniker.

Vem söker vi?
Till denna roll söker vid dig som har vana av administrativa arbetsuppgifter och har ett intresse av att arbeta med hållbara affärsmodeller – har du dessutom erfarenhet av detta så är det ett stort plus. Vi tror att du som söker har ett kritiskt och strukturerat arbetssätt samt goda kunskaper inom ekonomi och logistik, antingen via din utbildning eller arbetslivserfarenhet. Då du har flertalet kontaktytor med såväl nationella som internationella parter krävs det goda kunskaper i både engelska och svenska.

Som person tror vi att du är riktigt serviceminded och kan arbeta bra såväl självständigt som i team. Du har en god samarbetsförmåga och är flexibel samt prestigelös i ditt arbetssätt.

Du erbjuds
Ett spännande och roligt arbete som administratör/logistiker ute hos vår kund på Hisingen. Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig mellan 1 oktober till juni 2021.

Vid frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta mig på julia.jarvholm@jurek.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Dela detta jobb

logga
Administratör/logistiker till långsiktigt uppdrag, Göteborg

Jurek