ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Administratör inom Indirekta inköp

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Administratör inom Indirekta inköp

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2020 var 8,9 miljarder SEK.

Vi befinner oss på en spännande tillväxtresa där vi växer så det knakar. Till vårt strategiska team inom Inköpsavdelningen söker vi en administratör för indirekta inköp.

Det här gör man som Administratör inom indirekta inköp

Som Administratör arbetar du med förekommande administrativa uppgifter kopplat till indirekta inköp inom Jula AB. Du ansvarar för registreringar av leverantörer och produktdata i Julas affärssystem samt arkivering av produktdokument. Du bistår och deltar i förberedande arbete inför upphandlingar samt förekommande dokumenthantering. Vi arbetar med ständiga förbättringar där du kommer ha en viktig roll att delta och bidra till att säkerställa efterlevnad av Julas rutiner. Du agerar kontaktyta och har nära samarbete med övriga kollegor och avdelningar inom Jula samt leverantörer.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Du har relevant högskoleutbildning och/eller tidigare erfarenhet av administrativ roll, gärna 3 år eller längre. Meriterande är erfarenhet av arbete med upphandlingar. Du har hög datormognad och mycket goda kunskaper i Excel samt behärskar engelska väl i både tal och skrift.

Det här är du som person

Som person är du ansvarstagande och självgående där du tar ansvar för din uppgift och har förmåga att driva arbetet framåt. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt vilket balanseras med ett flexibelt förhållningssätt. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och trivs med att samarbete både inom och utanför den grupp du tillhör.

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula rör sig mot ett mer flexibelt arbetssätt och därmed finns möjlighet till delvis distansarbete. Startdatum: Snarast eller enligt överenskommelse. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Så här söker du

Sista ansökningsdag är 2022-01-23 Frågor besvaras av Nichlas Liljegren, Strategisk inköpschef, nichlas.liljegren@jula.se. Vi arbetar med löpande urval under ansökningstiden.

Vi är en arbetsplats som präglas av gemenskap och nyfikenhet. Är du intresserad av att vara med på resan – välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Administratör inom Indirekta inköp

Jula AB