ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Administratör E-mobility

Företag KG Knutsson AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-19

Ansök nu

Administratör E-mobility

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter inom transportbranschen. Vi erbjuder en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och noggranna distribution. Vårt sortiment är bland det bredaste i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 1300 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 4 miljarder SEK. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.

KGK är en stark aktör på den svenska fordonsmarknaden och en självklar leverantör av eftermarknadsprodukter- och tjänster. En viktig del av vår affär är den satsning vi nu gör inom elbilsladdning. Vi behöver nu förstärka teamet och söker därför en stjärna inom administration!

Om tjänsten

Som administratör arbetar du med löpande administration såsom kontering och attestering av leverantörsfakturor, fakturering och kreditering. I arbetet ingår även att hantera ansökningar av grön teknik, orderadministration, samt att besvara kund- och leverantörsfrågor. 

Vi söker dig som

  • Har gymnasiekompetens

  • Har arbetslivserfarenhet inom ekonomi/administration

  • Behärskar svenska väl i tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet

  • Behärskar Office-paketet, i synnerhet Excel

  • Har lätt för att lära dig nya IT system

Det är meriterande med erfarenhet av kundreskontra och leverantörsreskontra. Det är även meriterande om du har administrativ erfarenhet av ROT/RUT eller Grön Teknik.

Som person är du noggrann och effektiv. Rollen kräver att du är strukturerad, löser problem och arbetar metodiskt. Du har förmåga att hålla dig fokuserad på uppgifterna även när det är mycket att göra. För dig är det viktigt att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kollegor, kunder och leverantörer.

Vi erbjuder dig

Vi sitter i trevliga lokaler i Sollentuna med nära till bra kommunikationer. I rollen erbjuds du:

  • Stabil arbetsgivare och trevliga kollegor

  • Ett omväxlande arbete

  • Ett arbete där du tillsammans med kollegorna planerar det dagliga arbetet

  • Att arbeta med tjänster som kan anpassas efter våra kunders behov

För rätt person med driv och engagemang finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Mer information
Tjänsten är placerad inom KG Knutssons affärsenhet KGK Solutions Du rapporterar till affärsenhetschefen. För mer information om företaget besök kgk.se.

Om KGK:
https://dhh4w653w4vku.cloudfront.net/uploads/2021/04/kgk-filmen-vi-for-manniskor-framat2.mp4

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Ansökan

Din ansökan vill vi ha snarast möjliga då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2021-12-19.

För frågor kontakta: Per Gillberg, Affärsenhetschef KGK Solutions, eller Sofie Kihlström, HR-Manager. Du når oss via växeln på nummer 08-92 30 00.

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, månadslön, tillsvidare.
Placeringsort: Sollentuna

Hos oss KGK kommer du till en engagerad arbetsgivare som är mån om dig. Till rollen söker vi dig som vill fortsätta din karriär hos ett snabbrörligt och flexibelt företag. Vi på KGK är pålitliga, kunniga och öppna. Känner du dig träffad ser vi fram emot din ansökan!

Bakgrundskontroller

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kan du komma att bli bakgrundskontrollerad, förutsatt ditt medgivande. Vi ber dig därför att se över ditt CV innan du skickar din ansökan till oss. I vårt arbete med bakgrundskontroller samarbetar vi med 2Secure som är ett internationellt säkerhetsbolag inom rekrytering, företagsförvärv, leverantörssamarbeten och ledningsprövningar.  

Dela detta jobb

Administratör E-mobility

KG Knutsson AB