ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Administratör Bank med inriktning AML

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Administratör Bank med inriktning AML

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle

 

Tillsammans är vi starka

Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

 

Har du erfarenhet från administrativt arbete och AML? Är du dessutom serviceinriktad, lyhörd och samarbetsvillig? Vill du vara med och skapa en ny och spännande roll? Då kan du vara den vi söker och bli vår nästa kollega.

Ditt huvudsakliga uppdrag kommer bestå av två delar. Stötta våra AML kontakter i deras dagliga arbete med att hantera bankens högriskkunder och stötta vårt löpande arbete för att säkerställa hög kvalitét inom avdelning banks ansvarsområden.

Ditt arbete inom AML fokuserar på att skyndsamt hantera inkommande ärenden och fatta affärsmässiga beslut baserat på uppsatta lagar och regler. Samtidigt som snabbt agerande tidvis förväntas så kommer det även krävas ett strukturerat och noggrant arbetssätt både inom AML och för att stötta i kvalitetsarbetet.

Du har ett nära samarbete med kollegorna inom avdelningen och en bra dialog med alla kollegor på kontoren. Arbetet kräver samarbete med kollegor i samma yrkesroll och ett gediget intresse för kunden och kundens engagemang i vår bank. Tillsammans skapar vi arbetsprocesser, rutiner och strävar ständigt efter förbättringar för kund och kollegor.

 

Vem är du? 

Du är en person med mycket driv och positivism. Du lägger tung vikt vid våra värderingar. Du har ett genuint intresse för kunden och för att förstå dennes beteende och behov. Att tolka och arbeta med uppsatta lagar och regelverk faller sig naturligt för dig.

Du har erfarenhet av administrativt arbete samt har arbetat med KYC- och AML-frågor tidigare. Du är driven, förändringsbenägen och ser utveckling av både dig själv samt verksamheten som en självklarhet. Du har en förståelse för att driva affärer i kombination med att hålla hög kvalité i arbetet.

Att skapa värdefulla relationer är viktigt för dig och du har en förmåga att ge feedback till kollegor såväl som att ibland lämna negativa beslut till kund. Självfallet är Du mål- och resultatinriktad och har ett stort sinne för affärsmannaskap. Att lyssna är en av dina viktigaste egenskaper i kombination med ett fördomsfritt mindset.

Du bör ha relevant utbildning och erfarenhet från att ha arbetat med dessa frågor tidigare.

 

Vilka är vi

Tjänsten ingår i avdelning Bank vilket är en specialistgrupp inom Länsförsäkringar Skåne med huvuduppdrag att hantera och erbjuda support till kontorsrörelsen inom krediter, AML, egenkontroller och compliance. Vi är totalt 9 medarbetare och gruppen består av medarbetare med hög kompetens och stort engagemang.

Länsförsäkringar Bank är Sveriges snabbast växande bank. Med en stark lokal närvaro, personliga möten och bra enkla lösningar skapar vi förutsättningar för att vara kundernas enda bank.

Vi har en värdegrund där vi ställer upp för varandra som gör att vi stärker gruppkänslan och dig som individ. Mångfald värderas mycket högt i vår verksamhet och vi lägger stor vikt på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Tjänsten är en visstidsanställning t.o.m 15/1-2024 och tillträds omgående.

 

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 14 augusti 2022.

 

Vill du veta mer

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta antingen Bankchef Marcus Wennick 0767-738590, marcus.wennick@lansforsakringar.se

Facklig kontaktperson för Forena är Therese Bergöö: therese.beroo@lansforsakringar.se
Kontakt HR: Sara Bülow Fransson sara.bulowfransson@lansforsakringar.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Administratör Bank med inriktning AML

Länsförsäkringar Skåne