ekonomijobb.se

Till Lantmännen Maskin söker vi en administratör till vårt team inom teknik & garantier. Om du trivs att arbeta med service, är en fena på administration, är ansvarstagande och känner glädje när du får ha många sociala kontaktytor, då kan det vara just dig vi söker!

Det här kommer du att göra

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att säkerställa att garanti och reklamationshantering fungerar optimalt. Du bidrar till att driva förbättringar och utveckling i positiv riktning inom området. Vidare består dina dagliga arbetsuppgifter av administration med huvudfokus på reklamationer för ett antal leverantörer. Du arbetar också med andra arbetsuppgifter kopplat till administration, t.ex. servicemarknadsrelaterade behov och ombyggnadskampanjer. Slutligen arbetar du med ekonomisk uppföljning kring reklamationer och ombyggnader.

Kulturen på arbetsplatsen präglas av en god gemenskap där vi hjälps åt och stöttar varandra. Tillsammans värnar vi om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat.

Några av våra medarbetare

Elisabeth Ringdahl

Divisionschef Division Lantbruk

"Vi driver utvecklingen i norra Europa i vår del av kedjan från jord till bord. Det kräver nyfikna, engagerade och duktiga medarbetare"

Jacob Essen

Säljare inom växtodling

"Att vara säljare på Lantmännen är utvecklande, kollegorna är kunniga och engagerade. "

Towa Pettersson

Driftschef Spannmål

"På Lantmännen uppmuntras intern rörlighet och det tycker jag är väldigt bra och det passar väl med våra värdeord"

Yonatan Yemane

Processoperatör

"Som processoperatör på foderfabriken har jag ett varierande arbete med fantastiska kollegor."

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Gärna en utbildning inom administration eller ekonomi
  • Minst två års erfarenhet av administrativt arbete, med fördel inom garanti och reklamationshantering inom fordons- eller maskinbranschen
  • Goda kunskaper i officepaketet och har med fördel arbetat i ett större affärssystem
  • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift
  • Tekniskt intresse

Du är:

  • Strukturerad och metodiskt i ditt arbetssätt och kan självständigt prioritera mellan dina arbetsuppgifter
  • Noggrann och arbetar ihärdigt mot dina mål
  • Serviceminded och har en god pedagogisk kommunikationsförmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt
  • Prestigelös och hugger i där det behövs

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad i Malmö och rapporterar till chefen för teknik och garantier. Tjänsten är ett vikariat på heltid, men för rätt person kan det finnas möjligheter till förlängning eller en tillsvidare anställning.**

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 22/11. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Johanna Olsson, johanna.olsson@lantmannen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

 

Administratör

Ansök nu

Dela detta jobb