ekonomijobb.se

Administratör

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Administratör

Administratör

Energihem i Sverige AB
Administrativ assistent
Kommun: Sundsvall
Heltid
Tillsvidare
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Energihem växer och vi söker en Administratör för omgående anställning.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från administration, och som har god förståelse för hur arbetsflödet ser ut på ett huvudkontor.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att leveransbevaka ca 500 försändelser per månad. Utöver det lägger du in över 100 kundorder i Fortnox per månad där du verifierar kundavtal som våra säljare skickar in. Din uppgift är också att leveransfakturera kund. Du behöver gilla att ha ordning och struktur samtidigt som du behöver vara flexibel i hur du lägger upp dagarna utifrån vad som ska prioriteras. Viss kundkontakt krävs samt kontakt med leverantörer för att skynda på vissa leveranser osv. Där behöver du ha lite skinn på näsan emellanåt då leveranser behöver komma fram i tid till planerade montage. 

Vi tror att du är en hungrig person som vill gå all in i ditt arbete. Du behöver ha god datavana men vi lär dig varje moment så tidigare erfarenheter är inte avgörande. Vi värdesätter istället dig som verkligen vill och är snabb lärd. Tjänsten ska tillsättas omgående! 

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att tjäna pengar och öka värdet på sin fastighet med hjälp av solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vi tillhandahåller både produkt och montering då vi har egna montörer som genomför arbetet. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och våra produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av Solel och fönsterbyten.

Vi på Energihem satsar alltid på att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning och montering av alla våra produkter med rådgivning, projektering och besparingskalkyler för att våra kunder ska kunna välja rätt sorts energibesparande produkter till just sin unika situation. För oss är det viktigt att kundens investering ger en besparing för plånboken och samtidigt bidrar till en bättre miljö.

Arbetslivserfarenhet
Administrativ assistent, 5 års erfarenhet eller mer (Krav)

Utbildning
Gymnasial utbildning (Krav)

Språk
Svenska (Krav)

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Tegelvägen 3B
85350
Sundsvall

Kontakt
Kontaktpersoner
Jens Brismo
Rekryterare
rekrytering@energihem.com
0709605015

Dela detta jobb

Administratör

Energihem i Sverige AB