ekonomijobb.se

ADMINISTRATIVT CONTROLLERSTÖD

Företag A-Finance
Ort
Utgår

2019-08-03

Ansök nu

ADMINISTRATIVT CONTROLLERSTÖD

Arbetsbeskrivning
Är du en Administratör ut i fingerspetsarna? Till ett internationellt bolag inom detaljhandeln söker vi nu en Administratör som har till uppgift att stötta och avlasta bolagets controllerfunktion under en period om 6 månader. Detta är ett uppdrag på 100% med start i början av augusti. Tjänsten är placerad på bolagets inspirerande kontor centrala Göteborg.

Som Administratör är dina arbetsuppgifter inriktade mot ekonomi och innefattar bland annat registreringar, rapportsammanställningar och till viss del rapportering till myndigheter.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen som Administratör tror vi att du har viss erfarenhet eller utbildning inom ekonomi eller administration. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare är du strukturerad och noggrann och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

Ansökan
Vid frågor, vänligen kontakta Olivia Engberg eller Lisa Andersson. Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev)!

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag. 

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.

Kontakt
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200

Dela detta jobb

ADMINISTRATIVT CONTROLLERSTÖD

A-Finance