ekonomijobb.se

Administrative Assistant

Företag Valmet AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-20

Ansök nu

Administrative Assistant

Vill du vara en del av teamet som jobbar med framtidens gröna teknik?

Vår nuvarande assistent går i pension och vi söker därför en ersättare. Vi söker en engagerad och driven Administrative Assistant till ett varierande och intressant jobb i en kreativ miljö. Som assistent kommer du att ha en viktig och uppskattad funktion inom våra enheter Biomass Conversion och Fiber Technology Center.

Som assistent arbetar du tillsammans med samtliga funktioner inom enheterna. Du är specialist inom vissa områden som t.ex. faktura- och reseräkningssystem, visumhantering och språkgranskning. Dessutom hanterar du praktiska arrangemang runt möten, frakter, personalaktiviteter med mera. Du kommer också att stötta våra medarbetare i olika administrativa frågor. Vi är en arbetsplats med frekventa besök av kunder från i stort sett hela världen. Att vara behjälplig i samband med kundbesök är också en del av rollen som assistent.

För att lyckas bra och trivas i rollen bör du ha god samarbetsförmåga, trivas med att ta eget ansvar och arbeta proaktivt, strukturerat och effektivt. Du tycker om att ge service, uppmärksammar behov och tar initiativ till lösningar.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är en förutsättning. Du har god datorvana och behärskar Officepaketet väl. Som person är du prestigelös, serviceinriktad, kvalitetsmedveten, strukturerad och lyhörd med stor kommunikativ förmåga. Du är initiativrik och öppen för att hjälpa kollegor och övriga personer i din omgivning på ett professionellt sätt. Du har en god förmåga och vilja att anpassa dig efter situation och person, och du bidrar till den positiva företagskulturen. Du är van att arbeta mot deadlines och ser detaljer samtidigt som du ser helheten.

Våra värderingar Customers, Renewal, Excellence and People utgör grunden för allt vi gör på Valmet. Våra värderingar vägleder oss genom handlingar och beslut varje dag och banar väg framåt. Läs mer på vår hemsida för att få en glimt av hur vi på Valmet lever efter våra värderingar. 

Som anställd på Valmet får du tillgång till en flera av förmåner så som till exempel friskvårdstimme, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och flexibla arbetstider. Vi investerar i att utveckla vår personal, speciellt vad gäller ledarskap, välbefinnande och hållbarhet.

I den här rollen rapporterar du till Mats Arnberg, mats.arnberg@valmet.com, tel: 070-623 86 66, som du också kan vända dig till för mer information om tjänsten.

Om du vill uppdatera dig på rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Maria Nordin, HR Manager, tel: 060-165590.  

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men inte senare än den 20 september.   

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together.  We have more than 14 000 professionals around the world. We are the leading global developer and supplier of technologies, automation, and services for the pulp, paper, and energy industries.   

Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how, and above all teamwork. 

Join the team! www.valmet.com/careers 

Dela detta jobb

Administrative Assistant

Valmet AB