ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Administrativ supportmedarbetare inom bilfinansiering till DnB Bank

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-07

Ansök nu

Administrativ supportmedarbetare inom bilfinansiering till DnB Bank

Autotolease är ett affärsområde inom DnB som växer och söker nu en driven och noggrann administratör till sitt kundsupportteam med kontor i centrala Stockholm. För dig som har en stor portion nyfikenhet, viljan att lära dig nya saker och är en stjärna på administration samt att leverera högklassig service är detta en möjlighet du inte vill missa. Sök idag då vi arbetar med löpande rekrytering!

Om tjänsten

Autolease är en del av norska DNB Bank, Nordens näst största bankkoncern. Total äger Autolease över 400.000 fordon vilket gör dem till marknadens största finansiär av fordon.

Nu söker Autolease förstärkning i Stockholm i form av två administrativa supportmedarbetare som kommer bli en del av avdelningen Nordiskt Kundcenter och tillhöra ett team om 10 personer inklusive en engagerad teamleader. Teamet präglas av positivitet, högt i tak och hängivenhet till arbetet. Här är skratt en naturlig del av vardagen och att man har roligt på jobbet ses som en självklarhet!

Tjänsten inleds med en grundlig introduktion för att ge dig alla förutsättningar för att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Uppdraget är ett konsultuppdrag med start i omgående och sträcker sig fram minst 12 månader. Efter denna period finns god chans till förlängning hos vår kund.

Du erbjuds

 • Möjligheten att lära dig mer om operationell billeasing.

 • Chansen att växa i en roll som kombinerar administration med högklassig kundservice.

 • En långsiktig tjänst med möjlighet till överrekrytering med tiden.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som administrativ supportmedarbetare kommer du ha en delad roll där du primärt kommer fokusera på att bidra till högklassig kundservice mot deras företagskunder via telefon och mail. Utöver detta ingår även administrativa uppgifter som relateras till kundernas ärenden.

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel att bestå av att:

 • Hantera frågor och support gällande operationell billeasing mot företagskunder. Det kan röra sig om ärenden inom exempelvis frågor om kort, utlandsintyg, fullmakter, rapporteringar eller självbetjäning för "mitt Autolease" etc.
 • Administrera och följa upp försäljning av begagnade fordon och avsluta leasingavtal mot kund.
 • Delta i optimering av försäljnings- och avräkningsprocesser samt kvalitetssäkra underleverantörers prestationer och försäljningsutfall.

Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ roll samt tycker om att leverera service i världsklass. Har du dessutom ett intresse för bilar är den här rollen som klippt och skuren för dig.

Vi söker dig som

 • Har relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom ekonomi eller dylikt.
 • Har tidigare erfarenhet av administration där du i kombination med ett bra ordningssinne har vana av att hantera många frågor, skapa struktur och prioritera mellan flera uppgifter samtidigt. Vi vill att denna erfarenhet framkommer tydligt i din ansökan.
 • Har minst 1 års erfarenhet av tidigare arbete inom support eller kundtjänst genom telefon och/eller mail.
 • Har goda kunskaper i Office-paketet.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift då kundkontakt kommer att ske i båda språk.

Det är meriterande om du:

 • Har grundläggande kunskap inom moms.
 • Har kunskap och intresse för bilar men detta är inget krav så länge du är nyfiken och villig att lära dig.

Som person är du positiv och serviceinriktad för att dagligen kunna leverera högkvalitativ service till kunderna. Då du kommer arbeta i en administrativ roll där noggrannhet är viktig i såväl kundkontakt som i administation av ärenden ser vi att det är någonting som kommer naturligt för dig. Vidare är du prestigelös, har en genuin vilja och nyfikenhet för att lära dig nya saker. Eftersom du kommer att arbeta i team är du en person med utmärkt förmåga att samarbeta och bidrar med härlig energi till dina kollegor!

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, långsiktigt. Primärt 6 månader med möjlighet till förlängning och överrekrytering med tiden förusatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet

 • Lön: Timbaserad månadslön i enlighet med tidigare erfarenhet

 • Placering: Centrala Stockholm

 • I denna process lägger vi stor vikt vid din personliga ansökan där ditt intresse för rollen och arbetsuppgifterna tydligt framkommer samt ditt intresse att långsiktigt utvecklas i rollen.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Information om företaget

Autolease är en del av norska DNB Bank, Nordens näst största bankkoncern. Total äger de över 400.000 fordon vilket gör dem till marknadens största finansiär av fordon. I Sverige administrerar och leasar de ut mer än 40.000 bilar samt köper in över 9.000 nya bilar varje år.

Dela detta jobb

Administrativ supportmedarbetare inom bilfinansiering till DnB Bank

Academic Work