ekonomijobb.se

Mark- och exploateringsavdelningen

Hos oss får du möjlighet att delta i ledningsgruppens arbete med utveckling av verksamheten samt samordna de administrativa uppgifterna inom vår avdelning. Låter detta intressant? Sök tjänsten som administrativ samordnare till Mark- och exploateringsavdelningen!

Ersätt denna text med en kortfattad arbetsplatsbeskrivning som en fortsättning av ingressen

Ditt uppdrag
I rollen som administrativ samordnare in om Mark- och exploateringsavdelningen erbjuder vi dig en bredd av utmanande och inspirerande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat ansvara för att leda och koordinera avdelningens verksamhetsutveckling. Det kan omfatta allt från rutin- och procesrelaterade uppgifter till att systematiskt samla in, prioritera och följa det systematiska förbättringsarbetet. I din roll som administrativ koordinator utgör du också en del i avdelningens ledningsgrupp och arbetar delvis aktivt tillsammans med oss i lednings-, uppföljnings- och utvecklingsfrågor samt bistår med administrativt stöd till ledningsgruppen. Du har också ett särskilt ansvar för att samordna avdelningens samlade administrativa uppgifter i nära samarbete med ledningsgruppen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasial utbildning. Har du eftergymnasial utbildning är även det meriterande för tjänsten. Du har erfarenhet av arbete med verksamhetsutveckling samt av arbete med att utveckla rutiner och riktlinjer. Har du erfarenheter från att leda andra i verksamhetsutvecklingsfrågor är det meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av samordning av administrativa uppgifter. Du har goda IT-kunskaper, i bland annat Officepaketet. Önskvärt om du har kunskap i verksamhetsledningssystem.

Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vi ser även att du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat samt är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Christian Blomberg, mark- och exploateringschef, 072-569 39 11

Fackliga företrädare:
SACO, Sampo Hinnemo, 018-727 40 58
Vision, 018-727 24 33

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur samt idrott och fritid. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Administrativ samordnare till Mark- och exploateringsavdelningen

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-05

Ansök nu

Dela detta jobb