ekonomijobb.se

Logga

Administrativ Kundrådgivare

Ort
Utgår

2021-08-22

Ansök nu

Administrativ Kundrådgivare

För att stötta personer som har haft det lite svårare att få ett arbete på grund av Covid-19 har vi på Stockholm Vatten och Avfall tagit fram tidsbegränsade tjänster som ska stötta individen att komma vidare i sitt arbetsliv men också ge värdefullt stöd till vår verksamhet.

På enheten för Samordning på avfallsavdelningen arbetar vi med att hjälpa till att finna effektiva avfallslösningar för våra kunder. Vi arbetar även med utredningar, införande av matavfallobligatorium och administrativa uppgifter.

Tjänsten ger dig som ny i arbetslivet möjlighet att få arbeta med de vanligaste förkommande arbetsuppgifterna inom administration och handläggning av kundärenden kopplat mot avfallsverksamheten.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Under din tid hos oss kommer du att få stöttning och handledning av övriga medarbetare på enheten Samordning. Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter såsom registervård, uppehållsansökningar samt fakturautredningar. Du kommer även att, med stöd från kollegor, ta fram regler och rutiner för enhetens relevanta arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta på vårt kontor i Ulvsunda. Tjänsten är på heltid och är kontorstid måndag till fredag. Planerad start i slutet på augusti med en allmän visstidsanställning på nio månader.

Din profil

Krav för den här tjänsten är att du har minst 60 hp i ekonomi eller motsvarande ämne som arbetsgivaren bedömer som relevant.

Då arbetet kräver kontakt med kund krävs goda kunskaper i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Som person vill vi att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete samt ordningsam. Det är även viktigt att du är duktig på att strukturera ditt arbete samt har hög social kompetens.

Mer om oss

Stockholm Vatten och Avfall är en samhällsbyggare i framkant som driver och utvecklar vatten- och avfallstjänster med miljöfokus. Varje dag, året runt förser vi 1,5 miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Tillsammans med invånare, företag och andra intressenter arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.  Läs mer om oss och träffa några av våra medarbetare på sidorna Arbeta hos oss.

Ansök

Du ansöker tjänsten som administrativ kundrådgivare genom att bifoga CV och svara på frågorna senast 22 augusti 2021. Om du har frågor om tjänsten går det bra att kontakta Johan Dahlgren, enhetschef, på 08-522 135 18.

 

Dela detta jobb

Logga
Administrativ Kundrådgivare

Stockholm vatten och avfall