ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Administrativ assistent till Motorrad – en del av BMW Group

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Administrativ assistent till Motorrad – en del av BMW Group

Vi söker nu en Administrativ assistent till en av världens mest ledande tillverkare av bilar och motorcyklar – BMW Group. Alla som arbetar inom BMW Group är stolta över att kunna leverera bilar, finansiella tjänster och kundupplevelser med högsta kvalitet. Kunder över hela världen är stolta över att köra en BMW. Vill du också vara stolt? Dela din passion för administration!

I rollen som Administrativ assistent arbetar du i en stöttande funktion tillsammans dina kollegor. På Motorrad arbetar ett familjärt team som har en stor passion för motorcyklar, så har du ett stort intresse för området är detta tjänsten för dig!

Om rollen och dina ansvarsområden
• Supportera återförsäljare i hela Norden med förfrågningar om produkter, logistik och orderhantering.
• Fungera som administrativ support till dina kollegor i teamet
• Hantering av fakturor gällande nya motorcyklar
• Ansvara för all försäljningsadministration och produktinformation
• Uppdatera och ansvara för all information gällande priser och prislistor
• Ansvara för kommunikationen med myndigheter och registrera information, dokument och beslut

Om dig vi söker
• Högskolexamen inom Business Administration eller motsvarande
• Något års erfarenhet av administrativ roll på ett komplext bolag
• Serviceminded och brinner för att ge god administrativ support
• Mycket god administrativ och kommunikativ förmåga
• Erfarenhet av att ha arbetat i olika system samt mycket goda kunskaper i MS Office och SAP
• Talar och skriver obehindrat på både engelska och svenska

För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet från att ha arbetat som administratör i en bred roll i ett komplext bolag. Du bör ha god kommunikativ förmåga och veta hur du ska prioritera din arbetstid. Som person är du prestigelös, driven och lyhörd. Du har hög stresströskel och är en vass administratör som vill utvecklas tillsammans med teamet på BMW.

Om BMW
Ända sedan 1928 har BMW utvecklat bilar som strävar efter att ge BMW-föraren den bästa möjliga körglädjen. Drivkraften att alltid tänka nytt har funnits med sedan starten. Alla som kör en BMW ska få den bästa möjliga upplevelsen i en bil präglad av kvalité och framåtanda, en premiumbil fylld av körglädje. Hos BMW börjar allt med passion. Entusiasm för gemensamma projekt gör våra team till en stark enhet där varje åsikt värderas. Det är först när vår kompetens, professionella processer och vår arbetsglädje förenas som vi tillsammans kan forma framtiden. Oavsett vad du önskar – inom BMW hittar du ett brett utbud av avdelningar och discipliner över hela världen där du kan dela din professionella passion med oss.

Intresserad?
Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Tjänsten är ett vikariat på ett år via Jurek Rekrytering & Bemanning. Det är med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW. Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig Konsultchef Victoria Tjernström, victoria.tjernstrom@jurek.se

Dela detta jobb

Logo
Administrativ assistent till Motorrad – en del av BMW Group

Jurek