ekonomijobb.se

logga

Aditro Logistics söker Löneadministratör med driv

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-24

Ansök nu

Aditro Logistics söker Löneadministratör med driv

Är du säker i din roll och söker en härlig arbetsplats med nya utmaningar? Är du nyfiken som person och vill ta nästa kliv - Läs då gärna vidare!

Om företaget
Ett ledande nordiskt logistikföretag. Aditro Logistics är ett av Nordens ledande logistikföretag. Företaget erbjuder en bred portfölj av logistiktjänster som lagerhållning, bemanning och transporttjänster. Aditro Logistics har sex lager i Sverige och ett i Norge, med totalt cirka 230 000 m2 lagerutrymme. År 2019 uppgick Aditro Logistics nettoomsättning till cirka 100 miljoner euro (cirka 1 100 miljoner SEK) och företaget har 1 100 heltidsanställda.

Aditro Logistics är en oberoende affärsgrupp inom Posti Group.

Om Posti
Posti är Finlands ledande tjänsteleverantör inom post- och logistikbranschen. Vår kärnverksamhet omfattar posttjänster, paket, frakt och logistiktjänster. Vi har landets mest omfattande tjänstenätverk och besöker omkring tre miljoner hushåll och företag under vardagar. Vi ser till att vardagen förlöper smidigt i 8 länder. Vår omsättning år 2019 var 1 565 miljoner euro och vår personalmängd är cirka 20 000.

Arbetsbeskrivning
Aditro Logistics söker nu en löneadministratör som känner sig trygg i rollen och kan hantera hela löneprocessen från ax till limpa. Du kommer att ha 2 andra kollegor ute i landet som delar din vardag och arbete i en koncern med 1100 anställda där du rapporterar direkt till CFO. Du kommer själv vara placerad i Stockholm på Aditro Logistics fina huvudkontor vid Alviks Strand. Du kommer arbeta både strategiskt och operativt. Arbetet kommer därför att innefatta allt som rör lönehanteringen och du kommer vara delaktig i hela löneprocessen och alla dess delar från förberedning, avstämningar, kollektivavtal, onboarding av nya konsulter till lönekörningen. Arbetet kommer också bestå i att optimera processer, engagera dig i integration av andra system, vara kravställare internt, hantera rapportering, uppdatera dokumentation löpande m.m.

Vem är du?
Du har minst gymnasieutbildning och minst 2 års arbetserfarenhet av lön. Du känner dig självständig i hela löneprocessen och har mest sannolikt en löneutbildning i botten. Du har erfarenhet från kollektivavtal, timanställningar, scheman och av att vara kravställare, har du erfarenhet från bemanning är detta meriterande. Du är intresserad av att arbeta systemnära och känner dig hyfsat trygg när nya system kommer din väg. Har du tidigare arbetat i Agda så är det meriterande men inget krav. Vidare besitter du goda kunskaper i Office-paketet och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du självgående och har en stark vilja att fortsätta utvecklas. Du söker ny information och är gärna med och förändrar. Du trivs i en föränderlig miljö, där du själv får ta egna initiativ och ha möjlighet att påverka. Du ser möjligheter snarare än problem och du vågar utmana dig själv och dina kollegor för att uppnå bra resultat. Du tycker om att arbeta nära organisationen och du har en förmåga att skapa samt bibehålla goda relationer. Vi ser gärna att du är innovativ, ödmjuk inför din uppgift samt social. Med andra ord brinner du för både lön och utveckling, samt är en självständig teamplayer med en härlig nyfikenhet!

Du erbjuds
En bred, utvecklande och stimulerande roll där du får vara med och påverka då bolaget är i en transformeringsfas, växer och nytt skapas och byggs upp. Du kommer till ett modernt bolag med driv, högt i tak och till ett gäng kompetenta kollegor som arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat. Kontoret är beläget i fina lokaler vid Alviks Strand. I denna rekrytering samarbetar Aditro Logistics med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: lön, löneadministratör, lönespecialist, lönis, lönadministration, payroll

Dela detta jobb

logga
Aditro Logistics söker Löneadministratör med driv

Jurek