ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Accounting Manager till Skånemejerier och Lactalis i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Accounting Manager till Skånemejerier och Lactalis i Malmö

Tycker du om att dela med dig av dina kunskaper? Att få agera stöd i ett team, och samtidigt jobba hands on för att utveckla dig själv inom området? Välkommen till det positiva och härliga teamet på Skånemejerier!

Här erbjuds du som redovisningsekonom en roll med stort eget ansvar och ett brett socialt nätverk, i en internationell och dynamisk miljö. Hos Skånemejerier får du ett tydligt ansvarsområde, men samtidigt arbetar alla tätt tillsammans som ett team. Då en av kollegorna nu tar nästa steg inom bolaget, har en fin möjlighet öppnats att vara den seniora redovisningsekonomen i teamet, som agerar specialist inom området. Den man vänder sig till vid komplexa redovisningsfrågor.

Detta är rollen för dig som trivs med att arbeta högt och lågt i en mångkulturell organisation där utrymme ges att vara den man är. Här finns förståelse för att man har ett liv även utanför jobbet och du erbjuds balans i livet.

Tjänsten är belägen i nyrenoverade lokaler i Malmö och under samma tak sitter också hela den nordiska SSC-funktionen samt flertalet av Skånemejeriers huvudkontorsfunktioner. Du rapporterar till Sr. Accounting Manager Therése Svensson. En fantastisk ledare, som ger dig utmaningar, frihet under ansvar och som drivs av att se sitt team utvecklas och växa.

Du är efterlängtad!

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Ansvarig för månads – och årsbokslut samt årsredovisning för ett eller ett par legala bolag i Sverige eller övriga Norden
  • Månads/kvartals och årsvis rapportering i Hyperion till Lactalis Group
  • Löpande bokföring, avstämningar, skatt, moms och intrastat
  • Se över och vara delaktig i att uppdatera processer kring intern kontroll
  • Hålla teamet uppdaterat gällande Swedish GAAP samt se till att de lokala lagarna och reglerna efterföljs
  • Agera specialist och stötta teamet vid frågor gällande K3
  • Accounting-avdelningens första kontaktperson internt för dina bolag

Vem söker vi?

Du har minst 5 års erfarenhet som redovisningsekonom alternativt redovisningskonsult och tycker det är inspirerande att få lära dig nya saker, samtidigt som du gärna förmedlar din kunskap vidare. Som person är du prestigelös och positiv och din flexibilitet gör att du trivs med förändringar. För att trivas i rollen ser vi att du är ifrågasättande, analytisk och pedagogisk. En teamplayer som drivs av att föra arbetet framåt. Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och trivs med ditt jobb inom redovisning. Du bör ha goda kunskaper i engelska i tal samt skrift.

Har vi fångat ditt intresse?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Skånemejerier med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 johanna.andersson@mpya.se eller Per Cato på tel. 0703009729 per.cato@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se

På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Dela detta jobb

Accounting Manager till Skånemejerier och Lactalis i Malmö

Mpya Finance AB