ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Accounting Manager till Pirelli/Däckia

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Accounting Manager till Pirelli/Däckia

Vill du bli en del av ett dynamiskt, internationellt bolag där du i ett nära samarbete med CFO och engagerade kollegor ansvarar för den nordiska verksamheten?

Vi söker nu en Accounting Manager till Pirelli/Däckia!

Arbetsbeskrivning

I din roll som Accounting Manager får du ansvar för att utveckla och coacha Accounting teamet. Tillsammans sköter ni redovisning, bokslut och rapportering. Du kommer även ha ett nära samarbete med teamen inom Business Control, AP och AR/Credit. Däckia ägs sedan 2012 av Pirelli och sitter sedan Maj 2020 i gemensamma lokaler i Kista Science Tower och du kommer att arbeta med båda bolagen.

Tillsammans med teamet ansvarar du för:

• Löpande redovisning enl. K3 (Accounting & Treasury)
• Myndighetsrapportering
• Likviditetsprognos
• Månads- och kvartalsbokslut
• Kvartalsrapportering
• Kontaktperson vid intern- och externrevision
• Delaktig i förbättrings och effektiviseringsprojekt
• Stötta Point of Sales managers

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi samt minst 3 års erfarenhet av kvalificerad redovisning inom audit management. Du har god förståelse för både IFRS och lagstadgad redovisning (K3). Som person är du proaktiv, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs i en multikulturell, snabbrörlig miljö och är van att arbeta mot korta deadlines. Du har en god datavana och är en erfaren användare av Excel. Erfarenhet av SAP ser vi som meriterande. Du är talar och skriver flytande svenska och engelska.

Du erbjuds

Som Accounting manager hos Pirelli/Däckia får du en nyckelroll i ekonomifunktionens fortsatta utvecklingsresa med stora möjligheter i takt med att bolaget växer. Du blir en del av ett framgångsrikt företag med en stabil position på marknaden och du erbjuds en plats på kontoret i Kista Science Tower med möjlighet till hybridarbete.

I den här rekryteringen samarbetar Däckia/Pirelli med Jurek Rekrytering och Bemanning. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Matilda Thelin matilda.thelin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.

Om verksamheten

Däckia AB är en av Sveriges ledande däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 65 helägda verkstäder och 52 samarbetspartners över hela landet. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror. Däckia ägs idag av Pirelli, en italiensk däcktillverkare, som grundades 1872 och som idag har över 36 000 anställda. Pirelli är en av de största däcktillverkarna globalt med försäljning i över 160 länder och ett 20-tal fabriker i ett flertal länder i Europa och Amerika.
De senaste åren har präglats av stabil lönsamhet, tillväxt och utvecklingsprojekt inom flera områden. Grunden för framgångarna är engagerade och kunniga medarbetare och partners.
Sedan maj 2020 arbetar båda bolagen i en integrerad verksamhet i deras nya lokaler i Kista Science Tower.

Dela detta jobb

Logo
Accounting Manager till Pirelli/Däckia

Jurek