ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Accounting Manager till Open Infra

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Accounting Manager till Open Infra

Kundlogotyp

Open Infra säljer, installerar och förvaltar fibernät i Sverige, Tyskland, USA och Storbritannien. Vi förlägger, äger, förvaltar och utvecklar fiberoptisk infrastruktur som enskilda projekt när vi förtätar ett existerande fiberinfrastrukturer eller som en del av större projekt när vi skapar helt nya infrastrukturer. Fibernät är en förutsättning för det moderna digitaliserade samhället. Med vår digitala plattform skapar vi ökad livskvalitet. För med rätt digitala tjänster kan vi ha fokus på sådant som är viktigt i livet, och det är allt från underhållning till vård, skola och omsorg – sådant som ger ökad livskvalitet. Vi är Sveriges tredje största fibernätsägare och når ca 140 000 kunder. Vi är relativt litet och slimmat företag som funnits i drygt 10 år, men med finansiella muskler som ett storföretag med balansomslutning om ca 8 mdkr. På kontoret i Solna är vi drygt 50 anställda och ytterligare ca 15 anställda utomlands. All försäljning och entreprenadarbeten sker genom underentreprenörer, totalt sysselsätter koncernen ca 500 personer. Läs mer på www.openinfra.com

Vill du som Accounting Manager få möjligheten att utvecklas i en av Sveriges största fibernätverksägare? Trivs du i ett snabbfotat bolag och lockas av att arbeta i en entreprenöriell organisation och vara en del av att skapa livskvalité till många privatpersoner och hushåll? Open Infra har under de senaste åren befunnit sig i en kraftig tillväxt. Som ett led i detta behöver Ekonomifunktionen utökas med en Accounting Manager, vill du vara med på dess tillväxtresa? 

Detta söker vi

Du kommer att ha en nyckelroll inom Open Infra koncernens ekonomifunktion. Du kommer att ha en operativ och bred tjänst och det övergripande ansvaret för redovisningsfunktionen. I rollen som Accounting Manager kommer du att ansvara för och leda ett mindre team om två medarbetare och kontinuerligt arbeta med att effektivisera och förbättra finansiella processer och rutiner. Du kommer att ha ett nära samarbete med koncernens CFO och tillsammans i teamet säkerställer ni en effektiv och modern ekonomifunktion som stöttar företagets fortsatta tillväxt. Open Infras huvudkontor finns i Frösundavik, Solna där ca 50 medarbetare finns.

Dina arbetsuppgifter

Som Accounting Manager kommer du att arbeta brett men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara följande:

  • Leda, stötta och utveckla redovisningsteamet

  • Ansvar för koordinering och kvalitetssäkring av månads-, kvartals- och årsbokslut

  • Medverka vid framtagning av årsredovisning

  • Säkerställa korrekt hantering av moms och skatter

  • Kostnads- och intäktsallokeringar

  • Intern och extern rapportering

  • Hålla sig ajour med förändringar inom redovisnings-, regelverk- och skatteområdet

  • Etablera och upprätthålla effektiva interna rutiner samt god intern kontroll

  • Kontakt med myndigheter och revisorer

Din profil

Du har en akademisk utbildning eller motsvararande. Vi ser att du har erfarenhet av kvalificerad redovisning troligen som Redovisningsansvarig, Redovisningsekonom eller som Redovisningskonsult alternativt har du en revisionsbakgrund kompletterat med erfarenhet inom redovisning- eller Financial Controller området. 

Du som person

Din personlighet och mindset är otroligt viktig för rollen! Du är en självständig person med förmåga att både initiera och driva. För att trivas på Open Infra måste du uppskatta en händelserik miljö och den tillväxt som genomsyrar hela bolaget. Bolaget har höga ambitioner och det ser vi gärna att du också har. Du är ödmjuk och lyhörd och villig att kavla upp ärmarna där det behövs.

Välkommen till oss på en fantastisk resa! 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Open Infra med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Sophia Lorentzon på Prodiem, tfn 073-344 20 01 eller Vilda Cygnaeus, tfn 070-557 96 06.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Accounting Manager till Open Infra

Prodiem