ekonomijobb.se

Accounting Manager till Nederman i Helsingborg

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Accounting Manager till Nederman i Helsingborg

Vill du arbeta med kvalificerad redovisning och arbetsledning? Känna stoltheten av att arbeta i en koncern som är marknadsledande inom modern miljöteknik?  Då är detta rätt jobb för dig.

 

Vad erbjuds du?
Du kommer att ingå i Nedermans nordiska Shared Service Center (SSC) och ha personalansvar för en grupp om 8 personer inom redovisning/rapportering/reception. Din tjänst är placerad i Helsingborg och du rapporterar till Nordic SSC Manager. Nordic SSC är tjänsteleverantör till Nedermanbolag i Sverige, Norge och Danmark. Du erbjuds att arbeta i en spännande och dynamisk miljö i ständig förändring. Nedermans kultur präglas av ett högt engagemang och en positiv stämning där alla hjälps åt. I rollen som Redovisningschef ingår både operativa och mer övergripande arbetsuppgifter.

 

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Personalansvar
  • Redovisningsansvar i något/några av Nedermanbolagen i Norden
  • Bokslutsprocess och avstämningar
  • Årsredovisning (K3) och deklaration
  • Moms, periodisk sammanställning och intrastat
  • Kontakt med revisorer och myndigheter
  • Koncernrapportering
  • Stödja Business Controller i arbetet med budget och prognoser
  • Arbetsprocesser i receptionen

 

Vem söker vi?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning. Du har flera års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning, rapportering, moms och skatt, gärna från ett större internationellt bolag eller från revisionsbyrå. Du har goda ledaregenskaper och en stark vilja att utveckla dig själv och dina medarbetare. Du är trygg i dina redovisningskunskaper och har lätt för att identifiera förbättringsområden. Du är noggrann, strukturerad och kommunikativ. Har du erfarenhet av större ERP-system är detta meriterande. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift. Koncernspråket är engelska.

 

Hur gör jag nu?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Nederman med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Kristina Bennet, tel. 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Josefin Gorthe Skafar, tel. 0722 11 15 15  eller josefin.gorthe.skafar@mpya.se Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

På Nederman engagerar vi oss för att filtrera, rena och återvinna luft för att göra industriella miljöer mer effektiva, säkra och hållbara. Vi formar framtiden genom att leverera prestationsdata, processoptimering och compliance baserat på en innovativ IoT-plattform i kombination med betrodda produkter och lösningar. Vi har varit verksamma sedan 1944 och är idag representerade i 50 länder världen över av fler än 2300 hängivna medarbetare, vilket gör oss till ett av de ledande företagen i branschen. Nedermankoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm. Läs mer på nedermangroup.com

 

Ansvarig rekryterare

Kristina Bennet

kristina.bennet@mpya.se

0703-755075

 

Dela detta jobb

Accounting Manager till Nederman i Helsingborg

Mpya Finance