ekonomijobb.se

Accountant till Tele2

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Accountant till Tele2

Är du en entusiastisk Redovisningsekonom som vill utvecklas i en dynamisk och stimulerande miljö? Är du en teamplayer som trivs i en roll med många kontaktytor? Tveka då inte att söka tjänsten som Accountant på Tele2 – kanske är det du som är deras nästa redovisningsstjärna!

Vad kan Tele2 erbjuda dig?

Här får du möjligheten att bli en del av Tele2:s ekonomiteam och arbeta i en kreativ och flexibel miljö. Kulturen på Tele2 präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad. Här har du alla möjligheter att växa och utvecklas internt och hitta nya spännande karriärvägar. Ekonomifunktionen är inne i en spännande förändringsresa med syfte att bygga ett modernt och effektivt Finance Team för att kunna ge organisationen ännu bättre service och beslutsunderlag med visionen: Create value by delivering reliable business information with speed and simplicity. 

I rollen som Accountant på Tele2 kommer du att arbeta tillsammans med övriga kollegor på Accounting men också i tät dialog med Financial Control. Du har många kontaktytor där du stöttar och supporterar organisationen.  Du kommer in ett spännande förändringsskede där du kommer få möjlighet att vidareutveckla dina redovisningskunskaper. Teamet består av 10 personer och du rapporterar till redovisningschefen. Tjänsten är belägen på Tele2:s huvudkontor i Kista.

I rollen ingår:

  • Månads- och årsbokslut
  • Upprättande av underlag för debitering mellan koncernbolag
  • Redovisning av anläggningar och avskrivningar
  • Analys och avstämning
  • Delta i utveckling av rutiner och processer
  • Utredning av redovisningsfrågor relaterat till IIFRS/Swedish GAAP
  • Delta i diverse interna projekt
     

Vem letar vi efter?


Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och har ett par års erfarenhet inom redovisning. Du har med fördel erfarenhet av större bolag med stora flöden. Du har goda redovisningskunskaper och har kunskaper inom både IFRS och Swedish GAAP och vill fortsätta utvecklas inom redovisning. Du är en god Excel-användare och är systemkunnig. Du drivs av att hitta smarta lösningar på redovisningsfrågor och/eller processfrågor och drar nytta av ny teknik. Vidare kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du självklart strukturerad, ansvarsfull och noggrann. Du är positiv och trivs i sammanhang av utveckling och förändring. Du är en naturlig lagspelare som värdesätter samarbete. Vidare motiveras du av att hitta lösningar och trivs med många kontaktytor. 

Har vi väckt ditt intresse och vill du höra mer?

I denna rekrytering samarbetar Tele2 med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer påbörjas i januari. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se eller Michaela Järnvall på michaela.jarnvall@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Mer om Tele2
Tele2 Sverige är operatör på såväl privat- som företagsmarknaden. Näten är ryggraden i affären och Tele2 är väldigt stolta över det nationella nät med 2G, 3G och 4G vi har byggt och som i dag ger täckning till över 99% av de svenska hushållen. Tele2 Sverige AB ingår i den europeiska telekomoperatören Tele2 AB. Tele2 AB är noterat på NASDAQ OMX sedan 1996.

Läs mer på www.tele2.

 

Ansvarig rekryterare

Maria Brisheim

maria.brisheim@mpya.se

Dela detta jobb

Accountant till Tele2

Mpya Finance